skip to Main Content

Tijdsbesparing en efficiëntie rondom documenten

Documentmanagement voor accountancy & professional services

Organisaties uit de sectoren acountancy en professional services worden allemaal geconfronteerd met overlappende uitdagingen die variëren van de naleving van wet- en regelgeving tot aan de beveiliging van hun informatie en documenten. De beschikbaarheid van documenten en informatie is misschien wel het grootste speerpunt. M-Files helpt deze organisaties om te voldoen aan de wet- en regelgeving en tegelijkertijd documenten en informatie overal en altijd veilig beschikbaar te stellen. Met tijdswinst, inzicht en het beter bedienen van klanten als resultaat.

Vind direct wat je zoekt

Soms lijkt het onmogelijk om het juiste document te vinden wanneer je het nodig hebt. Waar werd dat document opgeslagen? Wie heeft het als laatste bewerkt?

Wat als dit er niet meer toedoet? M-Files elimineert de chaos van traditionele mappen door de inhoud te organiseren op basis van wat het is, zodat u nooit meer hoeft te onthouden waar documenten staan opgeslagen of welke versie de juiste is, want er is maar 1 versie met uitgebreide geschiedenis.

Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Sneller beoordelen, goedkeuren en (digitaal) ondertekenen van documenten

Het beheren en volgen van workflows rondom documenten zoals contracten of overeenkomsten kost veel tijd. M-Files bespaart drastisch tijd door de processen rondom documenten (bv. contract lifecycle management) te automatiseren. M-Files weet wie verantwoordelijk is voor welke taak, notificaties worden daarom automatisch verstuurd. Bovendien kunnen deze processen op alle apparaten en schermen worden uitgevoerd. Zelfs digitaal rechtsgeldig ondertekenen. Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Digitaal dossier, bedien uw klanten optimaal

Met M-Files bouwt u eenvoudig uw digitaal dossier op. Het is gemakkelijk om zaken en bijbehorende documentatie te beheren wanneer alles zich op één plek bevindt. Zowel permanente klantdossiers als projectmatige dossiers. Documenten, contacten en factureringsgegevens worden allemaal rechtstreeks in M-Files beheerd. U kunt bepaalde documenten en informatie zelfs rechtstreeks delen met klanten terwijl u gevoelige informatie veilig en privé houdt. Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Maak uw organisatie audit-proof

Het mislukken van een audit is uiterst kostbaar en riskant. Het is van cruciaal belang om alles bij te houden en bijgewerkte financiële documentatie bij te houden. M-Files houdt elke versie van alle documenten bij. Bekijk eenvoudig op elk gewenst moment de volledige geschiedenis van alle content in uw organisatie. Bovendien maakt u met M-Files eenvoudig rapportages. Direct, inzichtelijk en transparant. Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Informatie, processen en documenten altijd op zak

Met M-Files heeft u al uw dossiers met documenten en andere informatie bij de hand, waar u ook bent. Zelfs zonder internetverbinding. Onderteken documenten, goedkeuringen en beoordelingen, rapportages, alles is compleet mobiel toegankelijk. Volledige ondersteuning voor iOS, Android en Windows Phone.

Bovendien ondersteunt M-Files Microsoft Outlook als vertrekpunt. Al uw dossiers, informatie en documenten benaderbaar vanuit uw e-mailomgeving.

Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Onafhankelijke media lyrisch over M-Files

Bekroond tot visionair

Tweede jaar oprij door Gartner bekroond als visionair.

Beste van de wereld

Beste Document Management Systeem ter wereld volgens Toptentreviews.

Leader in Forrester Wave

In de jaarlijkse Forrester Wave is M-Files bekroond tot Leader.

Sluit u aan bij de opmars van M-Files

7.000 organisaties

Ruim 7.000 overheden en bedrijven gebruiken M-Files.

Snelst groeiend ter wereld

900% groei in drie jaar.

450.000 gebruikers

Bijna een half miljoen tevreden gebruikers.

Ontdek M-Files met uw eigen ogen

Woon vrijblijvend een webinar bij

Gratis
Ongeveer 30 minuten
Interactief: stel vragen
Live: geen opnames
Back To Top