Ga naar hoofdinhoud

M-Files integraties.

DMS MS Office

Microsoft Office 365

M-Files ondersteunt natuurlijk alle Microsoft Office bestandsformaten, maar integreert bovendien rechtstreeks in alle 365 applicaties Word, Excel, Powerpoint en Outlook.

Microsoft Sharepoint

M-Files integreert naadloos met Microsoft Sharepoint waardoor er een betere applicatie- en scannerintegratie ontstaat. Bovendien geeft M-Files u betere (mobiele) toegang tot uw content in Sharepoint, zowel online als offline.

Microsoft Dynamics CRM

Verhoog uw productiviteit en maximaliseer het rendement uit uw CRM door M-Files te integreren in Microsoft Dynamics CRM.

Salesforce CRM

Vind direct belangrijke documenten en andere informatie die gerelateerd zijn aan objecten zoals Accounts en Kansen. En dit alles direct vanuit de Salesforce gebruikersinterface.

salesforce integratie

sap integratie

SAP

Importeer SAP data-objecten, zoals leveranciers of producten, rechtstreeks in M-Files. Of benut M-Files als aansturing van uw document management processen in SAP.

AutoCAD, AutoCAD LT en Autodesk

Beheer uw bouwkundige en technische informatie, ontwerpen en tekeningen, zoals CAD-bestanden, snel een eenvoudig met M-Files. Een integratie die is ontworpen voor organisaties in de architectuur, design en de bouw.

autocad integratie

Terug naar boven