skip to Main Content

Document Management voor Human Resources

Een moderne aanpak om werknemer gerelateerde documenten, records en HR gerelateerde processen eenvoudig te beheren en zelfs te automatiseren. Hierdoor bereikt u meer efficiëntie en bent u verzekerd van compliance.

Ontdek de waarde van M-Files tijdens online demonstratie.

Mensen vertegenwoordigen een enorme waarde voor een organisatie

Het opbouwen en behouden van een goed team is een van de belangrijkste factoren van een succesvol bedrijf. Van werving en selectie tot het in dienst nemen en vervolgens de onboarding van nieuw personeel. Elke euro die organisaties investeren in het efficiënt en consistent managen en optimaliseren van de werknemerslevenscyclus betaalt zich vaak dubbel terug.

In de eerste plaats helpt M-Files bij de naleving van verschillende veiligheids-, gezondheids- en arbeidsreguleringen. Wat echter het verschil maakt is dat organisaties met M-Files sterke teams bouwen en behouden. Door meer intelligente HR-management groeien medewerkers harder en daarmee de organisatie zelf.

Voordelen Document Management Human Resources

Inzicht &
controle

Werknemer gerelateerde documenten bevinden zich vaak verspreid door de organisatie. Deze documenten bevinden zich bijvoorbeeld in e-mails, in mappen op de netwerkschijf of op andere opslagplaatsen of informatiesilo’s (LINKEN AAN BLOG). M-Files slaat alle werknemer gerelateerde informatie centraal op, in de cloud of on-premise. Daarbij voorziet M-Files HR in inzicht, controle en het efficiënt verwerken van medewerkers documenten en records.

 

Efficiëntie & automatisering

Veel HR-processen gebeuren vandaag de dag handmatig, terwijl dit die processen tijdrovend maakt met een vergrootte kans op fouten. Door het management van HR-documentatie te automatiseren met M-Files HR verminderen organisaties de kans op fouten en voldoen zij eenvoudig aan wet- en regelgevingen. Automatiseren is gebeurt aan de hand van eenvoudig te gebruiken templates, taken en workflows, compleet met geïntegreerde persoonlijke notificaties.

 

Naleving & veiligheid

M-Files HR verzekert organisaties er van dat werknemersrecords beveiligd zijn en opgeslagen worden in lijn met overheidsreguleringen (waaronder GDPR/AVG). Dankzij de versiehistorie en volledige audit log leven organisaties wet- en regelgeving eenvoudig na. Automatische permissies zorgen ervoor dat alleen rechtmatige personen toegang hebben tot vertrouwelijke werknemersdocumenten en -informatie. Permissies beheren organisaties automatisch op individuele basis of aan de hand van vooringestelde groepen, waaronder ondersteuning voor Active Directory.

M-Files ondersteunt de gehele werknemerscyclus

Beheren en verwerken van functieomschrijvingen, CV’s en preselectie documenten.

Breng structuur aan in de communicatie van  onboarding informatie, volg en monitor de werknemer oriëntatie en status.

Vereenvoudig het beheer van jaarlijkse prestatiebeoordelingen. Creëer snelle toegang tot inzichten.

Beheer en monitor de professionele ontwikkeling van medewerkers en werk met certificaten.

Beheer en bewaar werknemersrecords met een complete audit logboek en versiehistorie.

Human Resources - Medewerkerscyclus
Integratie met bestaande Human Resource systemen

M-Files integreert met bestaande HRMS en HRIS systemen. Systemen als Workday en PeopleSoft integreren naadloos met M-Files, zelfs op maat gebouwde systemen of in-house ontwikkelde databases vormen geen enkel probleem.

M-Files HR is gebouwd op een dusdanige architectuur dat het eenvoudig te koppelen valt met andere systemen om te voorzien in een volledig 360 graden beeld van Human Resource documenten en informatie.

Back To Top