skip to Main Content

Intelligent informatiemanagement

Grip op alle bedrijfscontent en -processen

Een modern Content Services Platform

Omarm intelligent informatiemanagement in 2021

ECM is dead

De traditionele benadering van ECM en DMS gaat uit van een enkelvoudig platform waarin alle informatie zich bevindt. Kortom, alle content opgeslagen individuele toepassingen. 

Nieuwe benadering

De huidige versplinterde informatiearchitectuur met een grote hoeveelheid applicaties vraagt om een nieuwe benadering van content en informatiemanagement. 

Data is overal

Doordat gestructureerde en ongestructureerde data zich vaak in meerdere systemen en opslagplaatsen bevindt, biedt één opslagplaats niet de efficiëntie waar organisaties naar op zoek zijn. 

Koppel

M-Files CSP kan worden gebruikt als een zelfstandige opslagplaats, maar maakt het tegelijkertijd ook mogelijk om een verbinding te leggen met en tussen andere opslagplaatsen en applicaties. Dat is het voordeel van een platform.

Beheer

M-Files is het platform dat u kunt gebruiken om informatie op te slaan. Maar M-Files is zoveel meer. Met M-Files kunt informatie vinden, open en beheren die is opgeslagen in andere systemen en opslagplaatsen.

Geen migratie

Informatie en content kan naar M-Files gemigreerd worden, maar dat hoeft dus niet. M-Files is een platform dat alle content, processen, locaties ondervangt. Het maakt intelligente functionaliteiten beschikbaar voor het beheer van álle content en informatie, ongeacht waar deze content en informatie zich bevinden.

M-Files Content Services Platform (CSP)

Stel content beschikbaar waar nodig

RESTful API voor naadloze integratie

Bijna iedere organisatie heeft meerdere plaatsen waar content wordt gecreëerd. M-Files integreert naadloos in uw CRM-, ERP- of ander ECM-applicatie en stelt alle content op een uniforme manier beschikbaar.

  • Naadloze integratie dankzij RESTful API
  • Vinden, openen en beheren van documenten in andere applicaties
  • Documentfuncties zoals workflows, permissies en metadata overal beschikbaar

Breng content in context

Verbind gestructureerde en ongestructureerde data

Content

M-Files focust zich op de context van content door deze te voorzien van metadata. Het gaat er om wat content is, niet waar het staat opgeslagen.

Context

Omdat M-Files slimme verbindingen maakt tussen informatie uit verschillende applicaties en systemen, ontstaat de mogelijkheid om content van context te voorzien. Elke stukje informatie krijgt op die manier een 360-graden benadering.

Gepersonaliseerd

Met M-Files kan dezelfde informatie worden opgezocht en gevonden aan de hand van verschillende criteria toegespitst op de gebruikssituatie. Zo creëer je een informatiehandschoen die iedereen in de organisatie past.

Koppeling

Zo ontstaat de unieke mogelijkheid om gestructureerde en ongestructureerde data aan elkaar te koppelen. Vervolgens vinden, beheren en beveiligen collega’s informatie makkelijker.

Focus op wat belangrijk is

Efficiëntie dankzij Artificial Intelligence

Dark data

M-Files pakt dure en gevaarlijke dark data aan. Het platform scheidt bedrijfskritische van overbodige en dubbele data en informatie. 

Artificial intelligence

Dankzij Artificial Intelligence leest M-Files content en doet automatisch suggesties voor metadata en zorgt ervoor dat de content in de juiste workflow wordt geplaatst. Het platform leert dankzij Machine Learning uw organisatie steeds beter kennen. Dat betekent meer doen met minder handen.

Compliance

Dit zorgt voor eenvoudige naleving van wet- en regelgeving, gestroomlijnde processen en creëert nieuwe inzichten. 

Efficiëntie

Workflows worden efficiënter en kenniswerkers zijn minder tijd kwijt aan het zoeken naar informatie. 

Het is tijd om te groeien

Verhoog efficiëntie

Ga slimmer met informatie om. Medewerkers houden tijd over voor taken die waarde toevoegen aan de organisatie.

Structurele veiligheid & privacy

Informatie is veilig met enterprise level security en beheers privacy zoals je dat anno 2021 mag verwachten.

Overwin concurrentie

Haal meer waarde uit informatie dankzij Artificial Intelligence en creëer een competitief bedrijfsvoordeel.

Back To Top