skip to Main Content

Kwaliteitsmanagementsysteem

Borg documenten, instructies en procedures

M-Files QMS maakt het eenvoudig voor bedrijven om hun kwaliteitsmanagement te verbeteren en te voldoen aan certificeringsvereisten. Dankzij de jarenlange ervaring met strenge kwaliteits- en compliance-behoeften bezit M-Files QMS alle gangbare document- en procesbeheermogelijkheden.

Voldoe eenvoudig aan kwaliteitscertificeringseisen

Met M-Files QMS voldoet u eenvoudig aan kwaliteitsstandaarden en -normen. Voldoe snel aan onder andere ISO 9001:2015, ISO 13485 en CE-certificering.

Out of the box ondersteuning

Weg met papier en automatiseer uw kwaliteitsmanagementprocessen. M-Files QMS ondersteunt standaard de meeste voorkomende processen waardoor u direct aan de slag kunt.

Voldoe aan alle wet- en regelgeving

M-Files QMS is ontworpen om te voldoen aan geldende wet- en regelgeving in de luchtvaart & automotive, farmacie, gezondheidszorg, petrochemische industrie en de (voedsel) productie.

Een complete oplossing voor dagelijks kwaliteitsmanagement

Niet een standaard kwaliteitshandboek of een simpel systeem om SOP’s mee te publiceren, maar een zeer complete QMS suite waarmee u al uw kwaliteitsdocumenten, processen en communicatie borgt. Zo heeft u van al uw kwaliteitsdocumenten één versie en is die altijd de juiste. Alle processen en communicatie worden in M-Files gelogd en zijn extreem eenvoudig doorzoekbaar.

Tijdsbesparing met Document Control

Document Control is bedoeld voor het beheer van essentiële bedrijfsdocumenten zoals SOP’s (standaardbedieningsprocedures), instructies, richtlijnen, trainingsmateriaal, belangrijke productiedocumenten en officiële bedrijfssjablonen. Verschillende ondertekenopties, major- en minorversies, automatische voorgedefinieerde documentpermissies en document requests zijn slechts enkele functionaliteiten waarmee uw kwaliteitsmanagement een hoop tijd bespaart.

Op maat kwaliteitsmanagement dankzij modules

Met de modules personeel, QMS-training, voorraden, kwaliteitswaarborging, herhalende kwaliteitstaken en subcontractors & leveranciers boekt u op alle terreinen van kwaliteitsmanagement winst.

Functionaliteiten voor kwaliteitsmanagement

Training

Beheer cursuslijsten en materialen. Bijhouden en rapporteren van trainingen.

Inventaris, lijsten en registers

Bouwen en beheren van bedrijfsspecifieke inventarissen en lijsten, inclusief software- en hardwarevoorraden, met volledige versiegeschiedenis.

Personeel

Toewijzing van rolgebaseerde toegangsrechten en volg ervarings- en vaardighedenprogressie voor werknemers en onderaannemers.

Handtekeningmanagement

Wanneer documenten goedgekeurd of geautoriseerd moeten worden, ondersteunt M-Files QMS drie ondertekening opties: ingebouwde digitale ondertekening, externe digitale ondertekening en handgeschreven ondertekeningen.

Kwaliteitsborging, audits en afwijkingen

Beheren van audits en inspecties, en het efficiënt opnemen en verwerken van afwijkingen en corrigerende acties.

Document control

Organiseer en beheer alle kwaliteitsgerelateerde documenten, zoals Standard Operating Procedures (SOP’s) en Corrective and Preventative Actions (CAPA’s), met volledige versiegeschiedenis, beveiliging, workflow en publicatie.

Taakautomatisering

Automatiseer en documenteer herhalende taken en processen met uitgebreide workflowmogelijkheden en herinneringen.

Overige functies

PDF conversie, watermerk en inhoudsbescherming met certificaten.
Kalenderweergave met geïntegreerde planning en opvolgende herinneringen.

Onafhankelijke media lyrisch over M-Files
Bekroond tot visionair

Tweede jaar oprij door Gartner bekroond als visionair.

Beste van de wereld

Beste Document Management Systeem ter wereld volgens Toptentreviews.

Leader in Forrester Wave

In de jaarlijkse Forrester Wave is M-Files bekroond tot Leader.

Sluit u aan bij de opmars van M-Files
7.000 organisaties

Ruim 7.000 overheden en bedrijven gebruiken M-Files.

Snelst groeiend ter wereld

900% groei in drie jaar.

450.000 gebruikers

Bijna een half miljoen tevreden gebruikers.

Behaal ISO 9001:2015 certificering met M-Files QMS
Back To Top