skip to Main Content
Online demonstratie M-Files
Live & interactief

Documentmanagement innovatie uit Finland

M-Files is de document management innovatie uit Finland die grote en kleine organisaties helpt informatie, data en documenten op een unieke manier te vinden, delen en te beveiligen aan de hand van metadata.

Het vermogen om te koppelen en te integreren met bestaande systemen en applicaties, de gebruiksvriendelijkheid en vooral de intelligentie van de applicatie worden wereldwijd geroemd. M-Files is dan ook niet voor niets de snelst groeiende document management oplossing ter wereld.

Om een indruk te krijgen van de kracht van M-Files organiseert GeONE een live demonstratie. Tijdens deze demonstratie komen generieke processen aanbod die voor iedere organisatie relevant zijn. Zo kunt u zien hoe organisaties werken met M-Files en ziet u direct wat dit voor uzelf oplevert. De demonstratie is interactief, dus als u vragen heeft: stel ze gerust en wij beantwoorden ze direct tijdens het webinar!

Online demonstratie M-Files
Gratis
Live: rechtstreeks meekijken
Interactief: ruimte voor vragen
Nog enkele plaatsen beschikbaar

Wij zijn GeONE. Uw premium M-Files partner.

Wij zijn een groep hooggekwalificeerde consultants die organisaties helpt bij het optimaliseren van hun informatiemanagement. Zorgen dat informatie eenvoudig, eenduidig, veilig en overal beschikbaar is, daar staan we voor. Dat doen we intussen al meer dan 20 jaar. Dankzij onze ervaring weten wij wat nodig is om uw document management op orde te brengen.

In slechts enkele weken (geen maanden) implementeren wij M-Files in-the-cloud, on-premise of als hybride systeem. Wij staan te popelen. U ook?

Back To Top