skip to Main Content

M-Files 2015 is nu beschikbaar!

M-Files 2015 is nu beschikbaar!

 

M-FIles 2015

 

Met trots kondigen wij de nieuwste versie van de Enterprise Information Management oplossing van M-Files aan. M-Files 2015 is nu beschikbaar! Lees verder voor de belangrijkste nieuwe functionaliteiten of bekijk alle verbeteringen en updates in het M-Files 2015 New Features document.

M-Files 2015 grafische workflows

Grafische Workflows

In M-Files 2015 kunt u met behulp van een grafische editor diverse workflows inrichten. Het is eenvoudiger dan ooit om elke stap in uw bedrijfsproces te kunnen volgen.

M-Files 2015 Web

M-Files Web

M-Files heeft meerdere verbeteringen toegevoegd aan M-Files Web waaronder een verbeterde metadatakaart en drag & drop mogelijkheden voor het toevoegen van bestanden in M-Files.

M-Files 2015 cloud replicatie

Replicatie via de Cloud

Repliceer veilig en eenvoudig uw gegevens tussen vaults via de cloud en waarborg de bedrijf continuïteit en strikte controle op de toegang tot uw beveiligde informatie.

M-Files 2015 prestatieverbeteringen

Prestatieverbeteringen

De complete vault database structuur is in M-Files 2015 vernieuwd en geoptimaliseerd voor superieure prestaties en schaalbaarheid. Van het benaderen van views tot het toevoegen van metadata of het inchecken van documenten, u kunt de verhoogde snelheid voelen.

M-Files 2015 beveiliging

Verbeterde Encryptie

U kan nu uw gegevens encrypten via rest door gebruik te maken van AES-256 encryptie. Deze encryptie voldoet aan de ‘Federal Information Processing Standard (FIPS) 140-2’.

M-Files 2015 authentication

Federated Authentication

M-Files ondersteunt nu federated authentication en pre-shared keys welke een nog veiligere remote verbinding met M-Files toestaan. U kunt ook gebruik maken van opties als multi-factor authentication voor een extra laag van bescherming.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van M-Files 2015, neem dan contact met ons op.

Ontdek M-Files met uw eigen ogenBeheer documenten en informatie met intelligentie, vandaag nog.
Meer dan 8.000 organisaties en 500.000 blije gebruikers gingen u voor
Back To Top