skip to Main Content

M-Files 2018 is gearriveerd

Het beste verder verbeterd. Wat is er nieuw?
Intelligent Metadata Layer

De intelligente metadatalaag (IML) maakt een systeemneutrale benadering van intelligent informatiebeheer mogelijk. Niet alleen informatie uit gedeelde netwerkmappen, SharePoint, OpenText Content Servers, IBM FileNet en veel andere bestaande ECM-systemen wordt hiermee samengevoegd, maar ook de gegevens uit oplossingen voor het synchroniseren en delen van bestanden zoals Box en Dropbox. De data uit deze systemen zijn rechtstreeks toegankelijk en direct beschikbaar. U hoeft ze niet eerst naar M-Files te verplaatsen

Vanuit 1 punt zoeken naar werkelijk alle informatie in een organisatie
Bestaande systemen en processen worden niet verstoord
Migreren hoeft niet meer
Artificial Intelligence (AI)

M-Files 2018 maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om content te analyseren en te achterhalen wat het is. Zo kan M-Files 2018 herkennen of iets bijvoorbeeld een contract is of juist een CV. Dit doet het systeem op een groot aantal factoren, waaronder de inhoud van een document of zelfs een afbeelding. Daardoor is het mogelijk dat een document wordt uitgelezen en automatisch gekoppeld aan een project, klant of locatie. Het is zelfs mogelijk om automatisch workflows te starten of autorisaties toe te wijzen.

Automatisch herkennen van documenten
Automatisch starten van workflow op basis van analyse
Automatische autorisaties op basis van analyse
Nieuwe User Interface

Bekijk de volledig nieuw vormgegeven gebruikersinterface. M-Files is nu nog aantrekkelijker en persoonlijker. Het praktische, naar wens aan te passen startscherm en de nieuwe zoekmogelijkheden maken het zoeken en vinden van bedrijfsinformatie nog gemakkelijker. Zo kunnen gebruikers nu eenvoudig documenten ‘pinnen’. Hiermee worden deze documenten op een prikbord geplaatst dat synchroniseert met alle apparaten. Het meest eenvoudig te gebruiken systeem is nog eenvoudiger geworden.

Meest gebruiksvriendelijke interface nog vriendelijker!
Dashboard helemaal zelf in te delen
Prikbord voor het snel toegankelijk maken van documenten

Wij zijn GeONE. Uw premium M-Files partner.

Wij zijn een groep hooggekwalificeerde consultants die organisaties helpt bij het optimaliseren van hun informatiemanagement. Zorgen dat informatie eenvoudig, eenduidig, veilig en overal beschikbaar is, daar staan we voor. Dat doen we intussen al meer dan 20 jaar. Dankzij onze ervaring weten wij wat nodig is om uw document management op orde te brengen.

In slechts enkele weken (geen maanden) implementeren wij M-Files in-the-cloud, on-premise of als hybride systeem. Wij staan te popelen. U ook?

Back To Top