skip to Main Content

Intelligent informatiemanagement financiële dienstverlening

Hoe zet je artificial intelligence en machine learning in?
Di 22 januari
15:00 uur
(scroll naar beneden)
Informatie & documenten bepalend voor succes

Informatie, documenten en data krijgen een steeds bepalendere rol voor het succes van accountants, belastingadviseurs en financieel adviseurs. Tegelijkertijd staat de toegankelijkheid van die informatie onder druk. Informatie, documenten en data zijn vaak verzuild geraakt binnen een team waardoor er veel tijd verloren gaat aan het zoeken naar informatie. Bovendien dupliceren veel mensen om die reden informatie en ontstaan er meerdere versies van hetzelfde document.

Deze uitdaging vraagt om intelligentie.

Intelligent informatiemanagement helpt organisaties bij het vinden en beheren van documenten en informatie, ongeacht hun locatie of oorsprong. Intelligent informatiemanagement is gebaseerd op drie pijlers: metadata, systeemonafhankelijkheid en kunstmatige intelligentie. Dit betekent dat organisaties documenten, data en content  vinden op basis van WAT het is en niet WAAR het is (locatie). Informatie wordt in in de juiste context geplaatst met andere relevante informatie en is beschikbaar op elk apparaat.

We laten zien hoe Artificial Intelligence automatisch documenten en informatie automatisch tagged met metadata. Dankzij machine learning is het zelfs mogelijk ter herkennen wat voor type een document is, zoals een bijvoorbeeld een notitie of een contract.

Aanmelden[gotowebinar-reg key=”371902506801139981″]
Uw webinarhost
bastiaan
Bastiaan BrefeldInformatiemanagement specialist
Back To Top