skip to Main Content

Salesforce Document Management

Documenten koppelen met Salesforce document management integratie

Salesforce document management zorgt er voor dat je belangrijke klantgerelateerde documenten direct vindt binnen uw Salesforce-klantomgeving.

Met M-Files beheren sales- en serviceteams klantgerelateerde documenten, zoals voorstellen, contracten of ander salesmateriaal eenvoudig. Bovendien kunnen dankzij Salesforce document management documenten gekoppeld worden aan records binnen Salesforce, zoals Accounts, Opportunities, Contacts of Leads.

Salesforce document management integratie

Gemakkelijk in gebruik

Met M-Files als een integrale component van Salesforce CRM, wordt het vinden van de correcte versie van een document eenvoudiger dan ooit. Documenten kunnen met één klik gekoppeld worden aan een Salesforce record. Deze eenvoud maakt dat dure trainingen overbodig worden en gebruikersadoptie een zekerheid wordt.

Salesforce is een compleet en populair CRM, documenten ontbraken echter. Met deze document management integratie behoort dat tot de verleden tijd.

Cloud of hybride

De Salesforce document management integratie kan zowel cloud-based geleverd worden, als wel on-premise. Waarbij on-premise u de opties, tools en mogelijkheden geeft die u nodig zijn voor uw organisatie om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Voordelen Salesforce document management integratie

Door Salesforce te integreren met de document management oplossing van M-Files zet u als organisatie een stap vooruit. Een aantal voordelen op een rij:

  • Bestanden zijn centraal opgeslagen
  • Mobility: werken op ieder apparaat, op iedere plek. Ook zonder internetverbinding.
  • Toegang tot bestanden is sneller: dus snellere besluitvorming
  • Beperk fysieke opslag tot minimum: minder kosten
  • Voeg een workflow toe: automatiseren van processen voorkomt fouten en levert tijdwinst op. Denk aan de goedkeuring voor voorstellen of de betaling van facturen.
  • Ingebouwd versiebeheer zorgt voor altijd de laatste en juiste versie. Zie precies wie wat bijdraagt aan welk voorstel.
  • Uw bestanden zijn beveiligd, scheelt u zorgen en voorkomt vervelende situaties
  • Gebruikersrollen maken verdeling verantwoordelijkheden eenvoudiger en productiever
  • Slecht voor de printer! Deze kan wel eens in slaap vallen, maar dat is goed voor onze planeet 🙂

Video over Salesforce integratie

Bekijk deze video over hoe M-Files integreert binnen uw Salesforce omgeving.

Back To Top