skip to Main Content

SAP document management integratie

SAP Document Management

Maak SAP nog krachtiger dankzij deze SAP document management integratie

M-Files integreert nauw met uw bestaande SAP-implementatie. Het uitwisselen van verschillende type data van SAP naar M-Files is nog nooit zo makkelijk geweest. Objecten zoals partners, leveranciers, producten en meer worden naadloos uitgewisseld tussen M-Files en SAP.

M-Files SAP connector in actie

Bekijk en ontdek hoe de SAP Connector document management binnen SAP mogelijk maakt door automatisch verschillende type data uit te wisselen tussen SAP en M-Files. De connector is gecertificeerd door SAP AG (BC-AL 6.20).

Zet M-Files in om tal van document management toepassing te implementeren en uit te voeren binnen SAP. Hieronder een aantal document management toepassingen toegelicht.

Archiveren van geprinte facturen in SAP (vroege archivering / late archivering)

Papieren documenten kunnen gescand worden naar een netwerkmap die door M-Files wordt gemonitord. De M-Files Server roept een functiemodule aan binnen SAP die factuurobjecten in SAP creëert. Tevens voert M-Files alle noodzakelijke stappen uit, zoals het koppelen van data aan de factuur en het starten van de juiste workflow rondom dit factuurobject binnen SAP. Dit stelt organisaties in staat om de workflowmogelijkheden van M-Files optimaal te benutten en hiermee de goedkeuringen rondom facturen te stroomlijnen en te integreren in het accountingsproces van SAP.

Printlijst archivering

Printlijst archivering refereert naar het proces van het printen van printlijstdata uit SAP naar de M-Files opslag voor archivering. Printlijsten zijn hoofdzakelijk financiële rapporten die maandelijks, per kwartaal of jaarlijkse die bijvoorbeeld bestaan uit lijsten van alle financiële transacties in een specifieke periode. Dit soort lijsten kan zowel via SAP opgevraagd worden, als via M-Files.

Weergave documenten uit M-Files in de SAP UI

Documenten in SAP worden opgeslagen in M-Files en kunnen vervolgens weergegeven worden in de SAP-viewer.

Plan online demonstratie

Wij laten u graag en vrijblijvend M-Files zien. Gewoon online, scheelt u weer tijd.

Download nu

Download M-Files en probeer 30 dagen zelf uit.

Back To Top