Ga naar hoofdinhoud

Document management software voor vastgoed

Beheer documenten in een systeem

Versnel de groei van uw vastgoedorganisatie en elimineer bottlenecks in het beheren van documenten en informatie. Met M-Files organiseert u snel en effectief vastgoeddocumenten en bijbehorende processen zoals contracten, verkooprapporten, onderzoeken, taxaties, huurcontracten en meer.

Het goed beheren van documentatie is van cruciaal belang voor diverse vastgoedbedrijven, zowel vanwege het beperken van risico’s tot en met het controleren van huurcontracten en nog veel meer. Dit blijkt echter steeds moeilijker te zijn door de groeiende hoeveelheid aan documenten en het opslaan van deze documenten in een mappenstructuur. Bovendien worden documenten ook nog eens gecreëerd in allerlei verschillende systemen en op verschillende plekken. Dit veroorzaakt allerlei silo’s van documenten en dat maakt het vinden van documenten problematisch. Dit leidt tot verlies van tijd, productiviteit en creëert onnodige kosten.

Vastgoedtransacties, vastgoedbeheer en vermogensbeheer hebben te maken met veel documentatie.

Verhoog efficiëntie.

M-Files elimineert de kostbare en tijdrovende inhoudelijke knelpunten die bij vastgoedbedrijven gebruikelijk zijn. Het toekomstbestendige M-Files platform biedt personeel snel en eenvoudig toegang tot actuele bedrijfsinformatie en documenten en plaatst deze in de juiste context. Een dergelijke geautomatiseerde omgeving verhoogt de operationele efficiëntie en helpt bij het sneller afsluiten van verkopen, waardoor vastgoedbedrijven kunnen groeien en uitbreiden.

Verbeter kwaliteit.

Het maakt niet uit waar informatie of documenten zich bevinden, M-Files kan deze vinden en weergeven in de meest actuele versie en met alle relevante objecten, waardoor vastgoedorganisaties met een 360° view van informatie kunnen werken. Een dergelijke omgeving verbetert de operationele kwaliteit en vermindert de risico’s, met name als het gaat om de consistentie van de organisatie, de controleerbaarheid en de traceerbaarheid.

Vergroot flexibiliteit.

Als het gaat om een nieuw systeem, zijn de uitvoering van het project en de adoptie door de gebruiker belangrijke aandachtspunten voor veel vastgoedbedrijven. M-Files beperkt deze zorgen met zijn flexibele en eenvoudig te gebruiken platform dat uitgebreide mogelijkheden biedt voor integraties met gangbare vastgoedapplicaties zoals Yardi of MRI.

Document management functionaliteiten voor vastgoed

Beheer projecten en documenten slim met M-Files voor projectmanagement. Ontdek hoe M-Files het projectmanagement in uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Contract & lease management

Handmatig werk vertraagt processen met uren en soms wel met dagen. Ter illustratie: het handmatig verwerken van huurcontracten met fysieke handtekeningen kan het closing proces verlengen met gemiddeld 3 dagen (bron: AIIM). M-Files functionaliteiten zoals templates, workflows, e-signing en notificaties versnellen dit proces en verminderen de kans op menselijke fouten.

Asset management

M-Files biedt 360° beeld op de informatie rondom activa.  Beheer en volg eenvoudig data, documenten, rapporten en informatie rondom activa op een centrale plaats. Dankzij de metadata aanpak in M-Files creëren vastgoedorganisaties precies die weergaves die bij hen past. Zowel op kantoor als op pad.

Acquisitiemanagement

Dankzij M-Files besparen vastgoedorganisaties enorm veel tijd doordat vervelende data migratie taken bij acquisitie en verkopen enorm worden versnelt.

Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Probeer M-Files
Online gesprek
Persoonlijke demo
Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Online adviesgesprek
Online meeting met expertLaatste trends informatiemanagementHoe staat jouw organisatie ervoorTips & tricks
Persoonlijke demonstratie
Op maat afgestemde online demoBest practices in uw sectorROI inzichtenVraag & antwoord
Download M-Files
Probeer 30 dagen gratisCreëer eigen omgevingTest functionaliteitenGeen beperkingen
Terug naar boven