skip to Main Content

Microsoft Sharepoint document management integratie

Sharepoint document managementMaximaliseer uw mogelijkheden met de Sharepoint document management integratie van M-Files

Dankzij deze Sharepoint document management integratie geniet u van de samenwerkingskracht van Sharepoint en het informatiemanagement van M-Files als nooit te voren. Sharepoint is een fantastisch platform voor samenwerking, maar het beheren van meta-data en permissies vergen verregaande aanpassingen aan het systeem. Het is ook lastig om een overzicht op te roepen van relevante documenten uit verschillende bibliotheken die zich binnen Sharepoint bevinden. Hierbij wordt uw geduld wellicht op de proef gesteld. Met M-Files worden uw documenten dynamisch weergegeven, ongeacht waar ze zich bevinden. Daarbovenop voegt M-Files extra functionaliteit toe voor samenwerking, ECM-processen met eenvoudig te gebruiken workflows, naadloze integratie (ook met niet-Office software), digitale handtekeningen, versiebeheer en nog veel meer.

Een DMS dat echt mobiel is

Bovendien zijn deze functionaliteiten op ieder apparaat beschikbaar. Uiteraard vanaf uw laptop of desktop, maar M-Files heeft ook applicaties ontwikkeld voor iOS, Android en Windows Phone. Zo brengt u document management naar Sharepoint.

Een eenduidige ervaring

M-Files voor Sharepoint stelt je in staat om content te tonen, te bewerken, te zoeken en te linken aan verschillende Sharepoint sites. Bewerk content direct in Sharepoint zelf. Het toegangs- en permissiebeheer van M-Files loopt naadloos over in dat van Sharepoint, zodat wanneer iemand geen toegang heeft in M-Files deze persoon automatisch ook in Sharepoint geen toegang krijgt. Deze single sign-on ervaring wordt geactiveerd via Active Directory voor Sharepoint en via Azure Active Directory voor Sharepoint Online.

Profiteer van de samenwerkingsmogelijkheden van Sharepoint, terwijl je alle voordelen benut van een krachtig en veelzijdig document management systeem. Dankzij de Sharepoint document management integratie voor M-Files.

Plan online demonstratie

Wij laten u graag en vrijblijvend M-Files zien. Gewoon online, scheelt u weer tijd.

Download nu

Download M-Files en probeer 30 dagen zelf uit.

Back To Top