skip to Main Content
VEILIG

Ontdek hoe intelligent kwaliteitsmanagement kan zijn.

  • Persoonlijke demonstratie van de M-Files QMS suite
  • Op een voor u geschikt moment
  • Ongeveer 30 minuten
  • Alle functionaliteiten in vogelvlucht
  • Mogelijkheid tot vragen stellen
Online demonstratie M-Files QMSGeheel vrijblijvend, zonder gezeur.
Deze organisaties vertrouwen op M-Files

Open platform dat meebeweegt

Om onze digitaliseringsambities te realiseren zochten we niet naar een oplossing, maar naar een platform dat open is en makkelijk integreert. Veel software specialiseert zich, maar M-Files is daadwerkelijk een centraal platform waarop we eenvoudig bestaande applicaties en verschillende afdelingen met hun eigen kenmerkende werkwijze kunnen aansluiten.

Intelligent informatiemanagement

Dankzij M-Files beheren en benutten we op een intelligente manier onze informatie. We waren op zoek naar een platform waarmee we een compleet dossier konden vormen met informatie uit verschillende bronnen en in verschillende formaten. Bovendien bezit M-Files een aantal unieke Artificial Intelligence-mogelijkheden waar we gebruik van maken. Allemaal functionaliteiten die onze dienstverlening weer een niveau omhoog brengen.

Doorbreken locatie gebaseerde benadering

Met M-Files stappen we af van een locatie gebaseerde benadering met mappen en schijven en richten we ons volledig op het creëren van context rondom content. Via metadata geven we eigenschappen mee aan documenten; zo koppelen we documenten aan bijvoorbeeld een dossier, verloopdatum, locatie of een eigenaar. Dat geeft ons vervolgens weer extra mogelijkheden in het creëren van overzichten, het beheren van permissies en het automatiseren van documentprocessen. 

360-graden beeld van de klant

Met M-Files realiseren we een plek waar alle data, documenten en informatie samenkomen, van inzicht in klantdata tot aan bijbehorende processen, maar dus ook alle gerelateerde content. Met het platform creëren we de one-stop-shop voor alle klantinformatie en -processen, met een 360-graden beeld van de klant als resultaat. De gebruiksvriendelijkheid, metadatamogelijkheden en slimme functionaliteiten maken van M-Files een rechtvaardige keuze, voor onze medewerkers én onze klanten.

Toekomstbestendig en slim

Door de uitstekende beveiliging van M-Files en de fijnmazige autorisaties kunnen klanten vertrouwen op de bescherming van hun gevoelige gegevens. Speerpunten van M-Files zijn het voorkomen van gedupliceerde documenten, het stroomlijnen van workflows, geavanceerd permissiemanagement en het Google-achtig vinden van informatie. M-Files kenmerkt zich door grote flexibiliteit en is eenvoudig aanpasbaar aan veranderende omstandigheden en behoeften.

Duurzaam en flexibel

We zochten een platform dat niet in beton gegoten is, maar juist meebeweegt en zich aan kan passen aan de vraag van morgen. M-Files biedt die flexibiliteit zowel qua functionaliteiten als op het gebied van schaalbaarheid. M-Files past zich aan onze werkwijze aan en niet andersom en is bovendien enorm gebruiksvriendelijk.

Persoonlijke dashboards

Ik heb nu in M-Files een documentoverzicht van ‘Alle projecten waar ik projectleider van ben’, compleet op mijn individuele rol afgestemd. Bovendien zoek ik op klantnaam en toont M-Files alle projecten, documenten en informatie van die klant. Net een soort informatie-Barbapapa, ik bedenk een overzicht of weergave die ik wil hebben en M-Files toont het.

M-Files koppelt alles

M-Files slaat documenten op op basis van ‘wat’ het is en koppelt daarmee diverse zaken aan elkaar. Aan een dossier, een afdeling of bijvoorbeeld een taak. Een document past bij ons tegelijkertijd in verschillende dossiers, dat is voor M-Files geen probleem. Functioneel zijn de mogelijkheden ongelimiteerd en dat met een enorm gebruikersgemak.

Back To Top