skip to Main Content
VEILIG

Ontdek hoe intelligent kwaliteitsmanagement kan zijn.

  • Persoonlijke demonstratie van de M-Files QMS suite
  • Op een voor u geschikt moment
  • Ongeveer 30 minuten
  • Alle functionaliteiten in vogelvlucht
  • Mogelijkheid tot vragen stellen
Online demonstratie M-Files QMSGeheel vrijblijvend, zonder gezeur.
Deze organisaties vertrouwen op M-Files

Wat versus waar

Voor de structurering en het beheer van alle belangrijke procesinformatie, ook uit die projecten, zoals certificeringen, normeringen, protocollen, procedures, handleidingen, werkinstructies en de kwaliteitscontrole, gebruiken we M-Files. Dat gaat uit van het principe van ‘one single point of truth’: het gaat niet om wáár de informatie is, maar wát het is en welke context er bestaat met andere relevante informatie.

Persoonlijke dashboards

Ik heb nu in M-Files een documentoverzicht van ‘Alle projecten waar ik projectleider van ben’, compleet op mijn individuele rol afgestemd. Bovendien zoek ik op klantnaam en toont M-Files alle projecten, documenten en informatie van die klant. Net een soort informatie-Barbapapa, ik bedenk een overzicht of weergave die ik wil hebben en M-Files toont het.

M-Files koppelt alles

M-Files slaat documenten op op basis van ‘wat’ het is en koppelt daarmee diverse zaken aan elkaar. Aan een dossier, een afdeling of bijvoorbeeld een taak. Een document past bij ons tegelijkertijd in verschillende dossiers, dat is voor M-Files geen probleem. Functioneel zijn de mogelijkheden ongelimiteerd en dat met een enorm gebruikersgemak.

Back To Top