Overslaan naar inhoud

Vacature software consultant M-Files

Gaat je hart sneller kloppen van IT? Wil jij jezelf razendsnel ontwikkelen als consultant voor het snelst groeiende document management systeem ter wereld? En vind jij het een uitdaging om bedrijfsprocessen te concretiseren naar document management software? Zo ja, dan zijn we op zoek naar jou! Wij van GeONE zoeken namelijk een software consultant voor M-Files.

De functie

Jij bent de onmisbare schakel tussen de beleidsbepalers bij de klant en de in te richten software. De organisaties die onze software gebruiken en onderhouden, worden door jou begeleid. Dit doe je voor een of meer van onze aandachtsgebieden, afgestemd op jouw persoonlijke ambities en vaardigheden.

Als M-Files consultant implementeer je document management software bij organisaties, uit elke denkbare branche en in heel Nederland. Samen met de klant stel je een informatiestrategie en vervolgens de inrichting van het systeem vast zodat het hun werkproces optimaal ondersteund. Je begeleidt, adviseert en traint mogelijk de gebruikers zelfstandig. In deze zeer zelfstandige functie ben je dan ook een volwaardige gesprekspartner voor de klant. De implementaties worden projectmatig uitgevoerd in kleine teams, onder leiding van een van de directeuren. De lijnen zijn zeer kort en er is dus een hoop ruimte voor je eigen stijl.

Voor deze uitdagende functie met groeipotentieel is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de bedrijfsprocessen bij de klant en van de ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement. Daarnaast word er van je verwacht dat je het product, M-Files, goed leert kennen. Het is essentieel dat je leergierig bent én actief de samenwerking opzoekt met betrokkenen. Verder moet je bereid zijn te reizen aangezien onze klanten over heel Nederland verspreid zijn. Uiteraard staat daar een kilometervergoeding tegenover.

GeONE

Software consultant ben je niet alleen, maar in het team van GeONE. Een groep hoog gekwalificeerde consultants die elkaar versterken. Jullie ondersteunen elkaar en staan open voor nieuwe en frisse ideeën.

Solliciteren

Je stuurt een cv en een motivatiebrief waaruit blijkt waarom je bij ons past. We selecteren jou en nodigen je uit voor een gesprek. Dat zal zijn met een van de directeuren. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af en we verwachten ook vragen van jou! Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een mooi contractvoorstel. Tot snel!

Stuur je CV en motivatie naar bastiaan.brefeld@geone.nl.

Dit beschrijft jou

– Minimaal HBO-niveau
– Affiniteit met ICT
– Zelfstandig en daadkrachtig
– Analytisch inzicht
– Communicatief vaardig
– Servicegericht
– Kennis van bedrijfsprocessen

Dit bieden wij

– Een aantrekkelijk salaris
– Uitgebreide interne en externe trainings- en opleidingsmogelijkheden
– Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
– Informele werksfeer met regelmatig sociale activiteiten na werktijd

Secundaire arbeidsvoorwaarden

– Een leaseauto of kilometervergoeding
– Bijdrage pensioenvoorziening
– Onkostenvergoeding

Terug naar boven