Overslaan naar inhoud

10 redenen om voor M-Files te kiezen

M-Files heeft alle functies die u nodig heeft om documentmanagement en enterprise content management eenvoudig en efficiënt te maken. Ontdek de 10 redenen waarom documentmanagement van M-Files uw organisatie naar een hoger plan tilt.

1. Gebruiksvriendelijke en vertrouwde interface

M-Files integreert direct met de Windows-interface en is dus terug te vinden in Office 365 applicaties, maar ook in de Windows Verkenner-interface. U benadert documenten zoals u gewend bent en sleept ze in seconden van en naar M-Files, net als bij een harde schijf. En met efficiënte local-caching kunnen bestanden snel worden geopend, zelfs met langzame en onbetrouwbare netwerkverbindingen.

2. Razendsnelle implementatie

M-Files is eenvoudig en snel te implementeren. Of u nu kiest om het systeem alleen te implementeren, of gebruik maakt van de diensten van een M-Files partner voor implementatie, u bent binnen no-time up and running.

Eenmaal geïmplementeerd, past u M-Files eenvoudig aan en groeit M-Files mee met de veranderingen binnen uw bedrijf, zonder dat u daarvoor speciaal IT-personeel nodig heeft. M-Files is ook beschikbaar in de cloud, zodat u geen eigen server hoeft aan te schaffen en te configureren.

3. Elimineert chaos in documenten

Vermijd versieproblemen en blijf compliant met functies zoals inchecken en uitchecken, oude versie behoud, logs van wijzigingen en automatische versienaamgeving en nummeringsopties.

4. Verbeter samenwerking dankzij slimme workflows

Faciliteer samenwerking via co-authoring of ontwerp geavanceerde workflows voor het automatiseren van belangrijke bedrijfsprocessen. M-Files vergemakkelijkt de samenwerking met teams bestaande uit zowel interne medewerkers als externe partners met functies zoals check-out/check-in, co-auteurs voor gelijktijdige bewerking, en publicatie en intelligente data-replicatie in de cloud.

5. Veiligheid boven alles

Controleer de zichtbaarheid van gegevens door gevoelige documenten te verbergen terwijl u alles op één locatie bewaart. Dus alles is aanwezig, maar alleen wat u wilt zien, wordt getoond. U kunt ook toestemmingen configureren om menselijke fouten te beperken, automatisch back-ups van gegevens plannen en zelfs integreren met Active Directory.

6. Locatie onafhankelijk

Overal documenten bekijken, creëren, bewerken en opslaan – ook in offline modus of op mobiele apparaten – inclusief automatische synchronisatie.

Verbindingen op afstand met M-Files zijn ongekend snel.

U kunt zelfs webtoegang instellen om iedereen overal toegang te geven tot M-Files, inclusief Mac- en Linux-gebruikers.

7. Integreer naadloos met bestaande applicaties

M-Files is een open platform en integreert met alle Windows-toepassingen, inclusief Office 365, CAD-, boekhoud- en inventarisoplossingen, ERP-systemen, CRM-systemen en alle andere denkbare toepassingen.

Toegang tot gegevenskluizen met standaard bestandsopdrachten zoals ‘Openen’ en ‘Opslaan als’ in de Windows-interface.

M-Files ondersteunt ook alle bestandsformaten, zoals standaard Microsoft Office-documenten inclusief Word en Excel, PDF-bestanden, CAD-modellen en -tekeningen, afbeeldingen, scans van papieren documenten en e-mails en bijlagen.

8. Onbegrensde mogelijkheden met metadata

De geavanceerde metadata-gestuurde architectuur biedt een uiterst flexibele omgeving die u in staat stelt het systeem aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. U kiest de document en informatietypes die u wilt beheren, en de eigenschappen – of metadata – die u wilt volgen. Letterlijk elk objecttype kan aangemaakt en beheerd worden, niet alleen documenten, maar ook bijvoorbeeld projecten, klanten en contacten, en zelfs branchespecifieke objecten zoals cases, audits en dossiers.

M-Files ondersteunt ook relaties tussen documenten, documenten met meerdere bestanden, documentenverzamelingen en sjablonen.

9. Vind documenten en informatie sneller dan ooit

Vind de juiste documenten en informatie eenvoudig en snel dankzij verschillende zoekmogelijkheden.

Zoeken op metadata, keywords, full-text bestandsinhoud of beide. Met productiviteitsverhogende functies zoals dynamische filters en sorteerfuncties die ervoor zorgen dat u de juiste informatie razendsnel vindt.

Wat u ook zoekt, M-Files toont u de resultaten altijd op basis van relevantie.

M-Files maakt een einde aan chaotische mappenstructuren met door metadata aangestuurde dynamische weergaven die werken als herbruikbare aangepaste “zoekopdrachten” waarmee documenten en andere informatie op meerdere locaties kunnen worden weergegeven zonder dat er verwarrende duplicaten worden gecreëerd.

10. Configureerbaar systeem met hoge connectiviteit

Creëer een actieve koppeling met externe databronnen zoals CRM, ERP, boekhoud- en factureringssystemen, of importeer en koppel bestanden van bestaande netwerkschijven. U kunt ook papieren documenten scannen, e-mailberichten importeren van uw mailserver of de M-Files API gebruiken voor speciale integratiebehoeften.

Terug naar boven