Overslaan naar inhoud
M-Files Integratie met AFASStroomlijn documentbeheer met M-Files en AFAS.

Koppel data uit AFAS.

Ontdek de baanbrekende integratie van M-Files met AFAS, een oplossing ontworpen om uw documentbeheer te transformeren en te stroomlijnen. Deze innovatieve integratie stelt uw organisatie in staat om cruciale data uit AFAS naadloos te koppelen aan relevante documenten in M-Files, waardoor een ongeëvenaarde synchronisatie van informatie en workflow mogelijk wordt.

De M-Files integratie met AFAS is meer dan alleen een brug tussen twee platforms; het is een totaaloplossing die zorgt voor een gestroomlijnde toegang tot informatie, verbeterde samenwerking, en een aanzienlijke verhoging van de productiviteit.

Documenten koppelen.

Koppel automatisch relevante documenten aan specifieke records in AFAS. Dit omvat contracten, offertes, e-mails, en meer, zodat alle belangrijke informatie op één centrale plek beschikbaar is.

Razendsnel vinden van documenten.

Vind snel de benodigde documenten met behulp van krachtige zoekfuncties. Zoek op trefwoord, inhoud, project, klant, of elk ander aangepast veld dat in AFAS is gedefinieerd.

Precisie toegangsbeheer op document niveau.

Profiteer van geavanceerde toegangsbeheerfuncties om te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot gevoelige documenten. Dit verhoogt de beveiliging en voldoet aan compliance-vereisten.

AFAS integratie live zien?

Onze Nederlandse specialisten zitten voor u klaar om deze unieke integratie te tonen. Plan een online demonstratie wanneer het u uitkomt en krijg antwoord op al uw vragen.

Consultants

Terug naar boven