Overslaan naar inhoud
Digitale handtekening.

Veilig en sneller digitaal ondertekenen.

digitale-handtekening

Verbeter het goedkeurings- en ondertekeningsproces.

Versnel het ondertekeningsproces voor overeenkomsten, orders, facturen en andere documenten op afstand met behulp van elektronische digitale handtekeningen, terwijl je tegelijkertijd de protocollen van je organisatie handhaaft.

Ondersteun remote werken.

Houd je team op dezelfde bladzijde, ongeacht waar iedereen werkt.

Stroomlijn contract workflows.

Werk samen met klanten, collega’s en anderen in real-time en deel contracten efficiënt en veilig.

Blijf altijd compliant.

Zorg ervoor dat goedkeuringsprocessen in overeenstemming zijn met de bedrijfs-, branche- en wettelijke vereisten.

Integraties.

PKIsigning

Het cloudplatform van PKIsigning biedt een ondertekenoplossing voor documenten, waarbij het zich onderscheidt door de rechtsgeldige zekerheid van de handtekening en het ondertekenproces onderbrengt in één intuïtieve workflow. Met de door GeONE ontwikkelde koppeling integreren organisaties het digitale ondertekenproces rechtstreeks in de M-Files omgeving, zonder deze te verlaten.

Adobe Sign

End-to-end automatisering van documentbeheer met geïntegreerde elektronische handtekening die wereldwijd aan de hoogste normen voldoet. M-Files biedt ook een pakket voor elektronische handtekeningen dat de Adobe Certified Integration mogelijk maakt zonder een apart servicecontract voor elektronische handtekeningen en de implementatie van Adobe Acrobat Sign.

DocuSign

De workflowtechnologie van M-Files integreert naadloos met DocuSign en ondersteunt vooraf ingevulde documentsjablonen, evenals het automatisch toewijzen van documenten voor ondertekenaars.

Validsign

Met ValidSign voor M-Files kunnen organisaties nu 100% digitaal werken. Stuur uw documenten ter ondertekening rechtstreeks vanuit uw M-Files dossier via ValidSign. Ondertekende contracten worden automatisch in het juiste dossier in M-Files als nieuwe versie opgeslagen. Ervaar nu het naadloze, end-to-end elektronische ondertekenproces met de ValidSign voor M-Files integratie.

Terug naar boven