skip to Main Content
[ezcol_1half] Organisaties die overstappen op een ander document systeem, al dan niet in aanvulling op hun huidige ECM-infrastructuur, verliezen veel kostbare tijd aan de implementatie en het geschikt maken van het nieuwe systeem voor de gewenste functionaliteiten. Dat zorgt voor irritatie en hogere kosten.

De toepassingen van M-Files zijn op basis van standaard applicaties ingericht en maken gebruik van dezelfde voorzieningen.

Daarmee bieden wij toepassingen die snel geïmplementeerd kunnen worden en vrijwel direct operationeel zijn.
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end] [toggle_container][toggle title=”Kwaliteitsmanagement systeem”]

Het kwaliteitsmanagement systeem bevat out-of-the-box een uitgebreide set van modules om kwaliteitsprocessen te automatiseren, afgestemd op de eisen en wensen van de klant. Dit kwaliteitsmanagement systeem is geschikt voor bedrijven uit gereguleerde industrieën die transparant moeten rapporteren over hun document opslagprocedure om compliant te blijven (bijvoorbeeld ISO 9000 en 9001 voor productiebedrijven en engineering).

[/toggle][toggle title=”Contract Levenscyclus Management”]

Met het contract levenscyclus management systeem voorziet u niet alleen alle contracten (en de verschillende versies daarvan) van informatie en documentatie, u managet de gehele levenscyclus, van geautoriseerde reviews tot goedkeuringsprocedures. Het systeem registreert daarbij de verschillende versies, de op- en aanmerkingen, en verstuurt alerts bij het bereiken van belangrijke mijlpalen. Hiermee voorkomt c.q. beheerst u de risico’s en kunt u waar nodig informatie delen met de juiste betrokkenen.

[/toggle][toggle title=”Enterprise Asset Management”]

Bij de meeste Enterprise Asset Mangement systemen en modules binnen een ERP systeem ontbreken de moderne document management functies. Door M-Files te koppelen aan deze systemen kunnen belangrijke onderhoudsdocumenten worden gerelateerd aan de apparatuur die door systemen, zoals IBM Maximo of SAP PM, worden gemanaged. Het resultaat is dat gebruikers direct vanuit deze systemen naar bijbehorende documenten kunnen navigeren.[/toggle][/toggle_container] [/ezcol_1half_end]

Back To Top