Overslaan naar inhoud

M-Files toepassingen

M-Files is een uniek platform waarmee overheden en organisaties al hun documenten en informatie beheren, processen stroomlijnen en mobiliteit omarmen. Het platform biedt enorm veel basisfunctionaliteiten die voor iedere organisatie van nut zijn. Daarnaast ontwikkelde premium partner GeONE speciale inrichtingen die specifieke toepassingen en sectoren optimaal ondersteunen en vaak direct inzetbaar zijn.

Documentmanagement

Documentmanagement verspreidt zich over alle afdelingen, functies en processen in een organisatie. Met M-Files creëert u snelle en eenvoudige toegang tot de juiste documenten op het juiste moment. Maak uw organisatie efficiënter dankzij uitgebreide mogelijkheden in permissies, workflows, versiebeheer en meer.

Projectmanagement

Met M-Files voor projectmanagement ontstaat een centrale plek waar u eenvoudig projectdocumentatie beheert en toegankelijk maakt. Creëer grip op en inzicht in uw projecten.

Kwaliteitsmanagement

M-Files QMS maakt het eenvoudig voor bedrijven om hun kwaliteitsmanagement te verbeteren en te voldoen aan certificeringsvereisten. Dankzij de jarenlange ervaring met strenge kwaliteits- en compliance-behoeften bezit M-Files QMS alle gangbare document- en procesbeheermogelijkheden.

Assetmanagement

Lees meer over de unieke kracht van metadatagestuurd enterprise asset management voor plant maintenance en Master Data Management (MDM).

Contractmanagement

Cloudgebaseerde out-of-the-box contractmanagement toepassing van M-Files die uw contractmanagement automatiseert. Vergroot inzicht en voldoe aan compliance. Voorkom voor altijd onverwachts aflopende contracten.

Human resource management

Een moderne aanpak om werknemer gerelateerde documenten, records en HR gerelateerde processen eenvoudig te beheren en zelfs te automatiseren. Hierdoor bereikt u meer efficiëntie en bent u verzekerd van compliance. Breng alle HR gerelateerde informatie, documenten en processen onder één dak.

Terug naar boven