Overslaan naar inhoud

Document management software voor financiële dienstverleners & professional services

Documenten veilig en toegankelijk.

Organisaties uit de sectoren financiële dienstverlening en professional services worden allemaal geconfronteerd met verschillende document management uitdagingen, variërend van de naleving van wet- en regelgeving tot aan de beveiliging en beschikbaarheid van hun informatie en documenten. M-Files helpt deze organisaties om te voldoen aan de wet- en regelgeving en tegelijkertijd documenten en informatie overal en altijd veilig beschikbaar te stellen. Met tijdswinst, inzicht en het beter bedienen van klanten als resultaat.

Vind direct wat je zoekt.

Soms lijkt het onmogelijk om het juiste document te vinden wanneer je het nodig hebt. Waar werd dat document opgeslagen? Wie heeft het als laatste bewerkt?

Wat als dit er niet meer toedoet? M-Files elimineert de chaos van traditionele mappen door de inhoud te organiseren op basis van wat het is, zodat u nooit meer hoeft te onthouden waar documenten staan opgeslagen of welke versie de juiste is, want er is maar 1 versie met uitgebreide geschiedenis.

Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Sneller beoordelen, goedkeuren en (digitaal) ondertekenen.

Het beheren en volgen van workflows rondom documenten zoals contracten of overeenkomsten kost veel tijd. M-Files bespaart drastisch tijd door de processen rondom documenten (bv. contract lifecycle management) te automatiseren. M-Files weet wie verantwoordelijk is voor welke taak, notificaties worden daarom automatisch verstuurd. Bovendien kunnen deze processen op alle apparaten en schermen worden uitgevoerd. Zelfs digitaal rechtsgeldig ondertekenen. Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Digitaal dossier en compleet klantbeeld.

Met M-Files bouwt u eenvoudig uw digitaal dossier op. Het is gemakkelijk om zaken en bijbehorende documentatie te beheren wanneer alles zich op één plek bevindt. Zowel permanente klantdossiers als projectmatige dossiers. Documenten, contacten en factureringsgegevens worden allemaal rechtstreeks in M-Files beheerd. U kunt bepaalde documenten en informatie zelfs rechtstreeks delen met klanten terwijl u gevoelige informatie veilig en privé houdt. Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Maak uw organisatie audit-proof.

Het mislukken van een audit is uiterst kostbaar en riskant. Het is van cruciaal belang om alles bij te houden en bijgewerkte financiële documentatie bij te houden. M-Files houdt elke versie van alle documenten bij. Bekijk eenvoudig op elk gewenst moment de volledige geschiedenis van alle content in uw organisatie. Bovendien maakt u met M-Files eenvoudig rapportages. Direct, inzichtelijk en transparant. Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Informatie, processen en documenten altijd op zak.

Met M-Files heeft u al uw dossiers met documenten en andere informatie bij de hand, waar u ook bent. Zelfs zonder internetverbinding. Onderteken documenten, goedkeuringen en beoordelingen, rapportages, alles is compleet mobiel toegankelijk. Volledige ondersteuning voor iOS, Android en Windows Phone.

Bovendien ondersteunt M-Files Microsoft Outlook als vertrekpunt. Al uw dossiers, informatie en documenten benaderbaar vanuit uw e-mailomgeving.

Bekijk een overzicht van alle functionaliteiten van M-Files.

Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Probeer M-Files
Online gesprek
Persoonlijke demo
Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Online adviesgesprek
Online meeting met expertLaatste trends informatiemanagementHoe staat jouw organisatie ervoorTips & tricks
Persoonlijke demonstratie
Op maat afgestemde online demoBest practices in uw sectorROI inzichtenVraag & antwoord
Download M-Files
Probeer 30 dagen gratisCreëer eigen omgevingTest functionaliteitenGeen beperkingen
Terug naar boven