Overslaan naar inhoud
Automatische documentgeneratie.

Genereer documenten razendsnel met M-Files Ment.

Stroomlijn de creatie van documenten.

Ontdek M-Files Ment, de revolutionaire functionaliteit binnen het M-Files-platform die automatische documentgeneratie naar een hoger niveau tilt. 

Wat is M-Files Ment?

M-Files Ment is een krachtige functionaliteit binnen het M-Files-platform die u in staat stelt om automatisch documenten te genereren op basis van sjablonen en gestructureerde gegevens. Of het nu gaat om contracten, rapporten, offertes of andere documenttypen, met M-Files Ment kunt u snel en nauwkeurig documenten produceren, waarbij u handmatige taken minimaliseert en tijd bespaart.

  • Generatie van alle typen documenten
  • Generatie op basis van templates
  • Automatisch invoegen van gestructureerde gegevens

De kracht van automatisch.

M-Files Ment maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en natuurlijke taalverwerking om het generatieproces van documenten te versnellen en te vereenvoudigen. Hierdoor kunt u fouten verminderen, consistentie waarborgen en workflows stroomlijnen.

100% no-code en visueel.

Sjablonen maken en aanpassen, gegevensbronnen koppelen en gemakkelijk documenten genereren zonder te programmeren. Of u nu een juridisch professional, een verkoper of een projectmanager bent, M-Files Ment maakt het gemakkelijk om professionele documenten te creëren.

Altijd veilig.

Bij M-Files staat de veiligheid van uw documenten en gegevens voorop. M-Files Ment biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals gegevensversleuteling, toegangscontroles en audit trails, om ervoor te zorgen dat uw documenten altijd veilig zijn. Bovendien kunt u met M-Files Ment voldoen aan regelgeving en compliance-vereisten, waardoor u geen zorgen meer heeft over naleving.

Documentgeneratie zoals je nog niet eerder zag

Tijdsbesparing.

Automatiseer het documentgeneratieproces en verminder de tijd die nodig is om documenten handmatig te maken.

Consistentie.

Elimineer fouten en zorg voor consistentie in uw documenten door gebruik te maken van gestructureerde gegevens en sjablonen.

Efficiënte workflows.

Vereenvoudig en stroomlijn uw documentgerelateerde workflows met geautomatiseerde documentgeneratie.

Schaalbaar & flexibel.

M-Files Ment is ontworpen om mee te groeien met uw organisatie en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Terug naar boven