Overslaan naar inhoud

20 redenen waarom je van M-Files zal houden.

Eén plek voor alle documenten en informatie.

M-Files centraliseert documenten en informatie, waardoor het gemakkelijk is voor gebruikers om toegang te krijgen tot en beheren van informatie vanuit één locatie.

Vrijheid dankzij intelligente metadata.

In plaats van traditionele mappenstructuren, gebruikt M-Files metadata om documenten te organiseren. Dit zorgt voor een intuïtieve en flexibele manier om informatie te vinden, te beheren en te beveiligen.

Voldoe aan wet- en regelgeving.

Met M-Files blijf je compliant dankzij beveiligingsmaatregelen en controlemechanismen, zoals fijnmazig permissiemanagement en uitgebreide audit trails.

Laat informatie vloeien.

Met M-Files automatiseer je workflows en bedrijfsprocessen, zoals documentgoedkeuringen, archivering en publicaties. Verhoog de efficiëntie en minimaliseer fouten.

Altijd de juiste versie.

Ontdek het uitgebreide versiebeheer waarmee gebruikers altijd toegang hebben tot de laatste en juiste versie en eenvoudig eerdere versies kunnen bekijken.

Duizenden blije gebruikers.

M-Files kent meer dan 900.000 tevreden gebruikers en dat zie je terug in de recensies op Trustradius, G2 en Gartner.

Toegang op al je apparaten.

M-Files is beschikbaar via de clientapplicatie op Windows en MAC OS, via de webversie in iedere browser en via applicaties op M-Files iOS en M-Files Android.

Flexibele hosting.

Kies uit drie mogelijkheden: de M-Files cloud, uw eigen on-premise of zelfs een hybride vorm.

Geliefd en bekroond platform.

Naast tevreden gebruikers, zijn onafhankelijke onderzoeksinstituten ook lierisch. M-Files is door Nuclues Research en Forrester uitgeroepen tot leader en door Gartner bekroond als Visionair.

Alles onder controle.

Draai zelf aan de knoppen met M-Files Admin, de cockpit van jouw informatiemanagement. M-Files biedt uitgebreide beheermogelijkheden voor uw IT-afdeling.

Kennis in eigen huis.

Dankzij de M-Files Academy trainen uw collega’s zichzelf tot experts. Zo creëert u stabiliteit en onafhankelijkheid voor uw organisatie.

Alles verbonden.

M-Files is een open platform dat verbindt met je bestaande applicaties dankzij bestaande naadloze integraties. 

Veiliger wordt het niet.

Met M-Files kun je rekenen op Enterprise Security. Data is zowel in rest als in transit beveiligd op het hoogste niveau.  

Terug naar boven