Overslaan naar inhoud

Assetmanagement software

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van M-Files voor assetmanagement. Breng al uw assets onder controle in een systeem.

Technische gegevens altijd binnen handbereik

Succesvol fabrieks- en installatieonderhoud is gebaseerd op vooraf gedefinieerde processen en onderhoudsplannen waarbij verreweg de meeste onderhoudstaken proactief worden uitgevoerd. Dit verbetert de veiligheid en resulteert in een verhoogde productiviteit door een hogere uptime.

Helaas kan slechts een klein deel van de installaties dit doel bereiken omdat de meeste onderhoudsteams geen toegang hebben tot nauwkeurige masterdata. Belangrijke gegevens met betrekking tot diverse locaties en specifieke apparatuur ontbreken vaak of zijn onnauwkeurig. Bovendien zijn andere kritieke documenten zoals materiaalfacturen (BOM) en tekeningen meestal niet gekoppeld aan technische gegevens en zijn ze niet direct beschikbaar. Bovendien is het verzamelen van technische gegevens binnen de organisatie een grote uitdaging en wordt het vaak onmogelijk zonder geavanceerde tools, vooral wanneer het gaat om gegevens van externe onderhoudspartners.

Vertrouwde omgeving op ieder apparaat

M-Files maakt het mogelijk om technische gegevens te verzamelen, zowel intern als bij partners, met behulp van eenvoudige formulieren die iedereen zonder training kan gebruiken. Medewerkers en partners hebben toegang tot het systeem via een vertrouwde en efficiënte native Windows-client die caching en offline toegang ondersteunt voor betere prestaties en betrouwbaarheid. Dit werkt ook in omgevingen met lage bandbreedte of zelfs offline omgevingen. Gebruikers hebben toegang tot het systeem zoals met Mijn documenten of Mijn computer in Windows, maar sneller en veiliger. Het systeem is ook toegankelijk via standaard webbrowsers of mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets met ondersteuning voor de meest populaire platforms, waaronder iOS, Android en Windows.

Complete integratie on-premise, in de cloud of hybride

M-Files Assetmanagement is beschikbaar als zowel on-premises software-implementatie op basis van bewezen Windows Server en Microsoft SQL Server-technologie, als robuuste en schaalbare clouddiensten op Microsoft Azure. Daarnaast ondersteunt M-Files hybride implementaties waarbij gegevens zowel op locatie als in de cloud kunnen worden opgeslagen. Daarnaast biedt het een verscheidenheid aan opties die organisaties in staat stelt om bestaande investeringen in software en apparatuur op locatie te maximaliseren en tegelijkertijd de cloud aan te wenden om tegemoet te komen aan veranderende en opkomende behoeften en kansen.

M-Files kan via ODBC of OLE DB drivers of via webservices verbinding maken met vrijwel elk database of systeem. Daarnaast zijn er integraties met een breed scala aan populaire systemen reeds beschikbaar, waaronder SAP en Microsoft Dynamics CRM, Salesforce CRM en NetSuite.

Assetmanagement functionaliteiten

De meeste specifieke assetmanagementsystemen en asset-modules binnen ERP-systemen beschikken niet over moderne mogelijkheden voor documentbeheer. Het is mogelijk om M-Files eenvoudig op deze systemen aan te sluiten en belangrijke onderhoudsdocumenten te koppelen aan apparatuur en functionele locatiegegevens.

Laat M-Files samenwerken met systemen zoals IBM Maximo of SAP PM. Het resultaat is dat de gebruikers direct vanuit de gebruikersinterface van het bestaande assetmanagementsysteem direct naar de bijbehorende documenten navigeren zonder dat ze een nieuw systeem hoeven te leren kennen.

Document control

Documentbeheer (inchecken en uitchecken) met volledig controletraject en automatische versiecontrole.

Ondertekening

Geïntegreerde elektronische en digitale handtekeningen voor veilige en efficiënte ondertekening.

Scannen

Vastlegging en OCR voor de verwerking van papieren documenten.

Processen

Geautomatiseerde workflows en bedrijfsprocesbeheer voor meer efficiëntie.

Geavanceerde permissies

Metadata-gestuurde machtigingen die uniek geautomatiseerd beheer van toegangsrechten voor gebruikers mogelijk maken.

Vinden

Snel en nauwkeurig zoeken dankzij de intelligente zoektechniek.

Offline beschikbaarheid

Offline toegang en gegevens-caching voor betere prestaties en betrouwbaarheid.

Mobiliteit

Web- en mobiele toegang tot documenten en informatie, altijd en overal beschikbaar.

Samenwerken met externen

Inhoudelijk publiceren en samenwerken met zowel interne medewerkers als externe partners.

Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Probeer M-Files
Online gesprek
Persoonlijke demo
Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Online adviesgesprek
Online meeting met expertLaatste trends informatiemanagementHoe staat jouw organisatie ervoorTips & tricks
Persoonlijke demonstratie
Op maat afgestemde online demoBest practices in uw sectorROI inzichtenVraag & antwoord
Download M-Files
Probeer 30 dagen gratisCreëer eigen omgevingTest functionaliteitenGeen beperkingen
Terug naar boven