Ga naar hoofdinhoud

Document management voor human resources.

Met M-Files document management human resources heeft u een modern platform om werknemer gerelateerde documenten, records en HR gerelateerde processen eenvoudig te beheren en zelfs te automatiseren.

Koester menselijk kapitaal.

Het opbouwen en behouden van een goed team is een van de belangrijkste factoren van een succesvol bedrijf. Van werving en selectie tot het in dienst nemen en vervolgens de onboarding van nieuw personeel. Elke euro die organisaties investeren in het efficiënt en consistent managen en optimaliseren van de werknemerslevenscyclus betaalt zich vaak dubbel terug.

In de eerste plaats helpt M-Files bij de naleving van verschillende veiligheids-, gezondheids- en arbeidsreguleringen. Wat echter het verschil maakt is dat organisaties met M-Files sterke teams bouwen en behouden. Door een intelligent document management platform groeien medewerkers harder en daarmee de organisatie zelf.

Document management voor human resources maakt blij

Voordelen Document Management Human Resources

Inzicht & controle

Werknemer gerelateerde documenten bevinden zich vaak verspreid door de organisatie. Deze documenten bevinden zich bijvoorbeeld in e-mails, in mappen op de netwerkschijf of op andere opslagplaatsen of informatiesilo’s (LINKEN AAN BLOG). M-Files slaat alle werknemer gerelateerde informatie centraal op, in de cloud of on-premise. Daarbij voorziet M-Files HR in inzicht, controle en het efficiënt verwerken van medewerkers documenten en records.

 

Efficiëntie & automatisering

Veel HR-processen gebeuren vandaag de dag handmatig, terwijl dit die processen tijdrovend maakt met een vergrootte kans op fouten. Door het management van HR-documentatie te automatiseren met M-Files HR verminderen organisaties de kans op fouten en voldoen zij eenvoudig aan wet- en regelgevingen. Automatiseren is gebeurt aan de hand van eenvoudig te gebruiken templates, taken en workflows, compleet met geïntegreerde persoonlijke notificaties.

 

Naleving & veiligheid

M-Files HR verzekert organisaties er van dat werknemersrecords beveiligd zijn en opgeslagen worden in lijn met overheidsreguleringen (waaronder GDPR/AVG). Dankzij de versiehistorie en volledige audit log leven organisaties wet- en regelgeving eenvoudig na. Automatische permissies zorgen ervoor dat alleen rechtmatige personen toegang hebben tot vertrouwelijke werknemersdocumenten en -informatie. Permissies beheren organisaties automatisch op individuele basis of aan de hand van vooringestelde groepen, waaronder ondersteuning voor Active Directory.

M-Files ondersteunt de gehele werknemers cyclus.

Met M-Files bezit u een platform waarmee u de gehele werknemerscyclus beheert en optimaliseert. Kijk de M-Files webinar terug om te zien wat document management human resource voor uw organisatie kan betekenen.

Vrolijke mensen dankij document management human resources
Integratie met bestaande Human Resource systemen.

M-Files integreert met bestaande HRMS en HRIS systemen. Systemen als Workday en PeopleSoft integreren naadloos met M-Files, zelfs op maat gebouwde systemen of in-house ontwikkelde databases vormen geen enkel probleem.

M-Files HR is gebouwd op een dusdanige architectuur dat het eenvoudig te koppelen valt met andere systemen om te voorzien in een volledig 360 graden beeld van Human Resource documenten en informatie.

Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Probeer M-Files
Online gesprek
Persoonlijke demo
Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Online adviesgesprek
Online meeting met expertLaatste trends informatiemanagementHoe staat jouw organisatie ervoorTips & tricks
Persoonlijke demonstratie
Op maat afgestemde online demoBest practices in uw sectorROI inzichtenVraag & antwoord
Download M-Files
Probeer 30 dagen gratisCreëer eigen omgevingTest functionaliteitenGeen beperkingen
Terug naar boven