Overslaan naar inhoud

Microsoft SharePoint document management integratie

Maximaliseer uw mogelijkheden met de Sharepoint document management integratie van M-Files

SharePoint in M-Files interface

Dankzij deze Sharepoint document management integratie geniet u van de samenwerkingskracht van Sharepoint en het informatiemanagement van M-Files als nooit te voren. Sharepoint is een fantastisch platform voor samenwerking, maar het beheren van meta-data en permissies vergen verregaande aanpassingen aan het systeem. Het is ook lastig om een overzicht op te roepen van relevante documenten uit verschillende bibliotheken die zich binnen Sharepoint bevinden. Hierbij wordt uw geduld wellicht op de proef gesteld. Met M-Files worden uw documenten dynamisch weergegeven, ongeacht waar ze zich bevinden. Daarbovenop voegt M-Files extra functionaliteit toe voor samenwerking, ECM-processen met eenvoudig te gebruiken workflows, naadloze integratie (ook met niet-Office software), digitale handtekeningen, versiebeheer en nog veel meer.

SharePoint als ingang naar informatie

Combineer Microsoft SharePoint Online met M-Files Intelligent Information Management voor eenvoudiger documentbeheer in SharePoint . Vind informatie in bedrijfssystemen, bedrijfsnetwerkstations en andere opslagplaatsen direct vanuit een SharePoint Online. Het automatiseren van bedrijfsprocessen met document- en projectmanagementworkflows en ingebouwde AI maakt workflowautomatisering voor SharePoint zowel eenvoudig als toegankelijk voor iedereen.

Wilt u uw vertrouwde SharePoint omgeving kunnen gebruiken om documenten en content vanuit alle andere bedrijfssystemen en -databases te openen en te beheren?

Met M-Files for SharePoint Online kunt u al uw content vinden, openen, bewerken en beheren in de vertrouwde SharePoint-weergave, ongeacht waar die content is opgeslagen. Het stelt u ook in staat om de gerelateerde bedrijfsgegevens in andere systemen binnen dezelfde view te bekijken.

Sharepoint document management op je smartphone

Bovendien zijn deze functionaliteiten op ieder apparaat beschikbaar. Uiteraard vanaf uw laptop of desktop, maar M-Files heeft ook applicaties ontwikkeld voor iOS, Android en Windows Phone. Zo brengt u document management naar Sharepoint.

De M-Files ervaring in SharePoint

M-Files voor Sharepoint stelt je in staat om content te tonen, te bewerken, te zoeken en te linken aan verschillende Sharepoint sites. Bewerk content direct in Sharepoint zelf. Het toegangs- en permissiebeheer van M-Files loopt naadloos over in dat van Sharepoint, zodat wanneer iemand geen toegang heeft in M-Files deze persoon automatisch ook in Sharepoint geen toegang krijgt. Deze single sign-on ervaring wordt geactiveerd via Active Directory voor Sharepoint en via Azure Active Directory voor Sharepoint Online.

Profiteer van de samenwerkingsmogelijkheden van Sharepoint, terwijl je alle voordelen benut van een krachtig en veelzijdig document management systeem. Dankzij de Sharepoint document management integratie voor M-Files.

De voordelen van document management in SharePoint

Profiteer van de samenwerkingsmogelijkheden van SharePoint, terwijl u toch profiteert van het krachtig, volwaardig intelligent informatiebeheersysteem M-Files. Dit stelt u in staat om te zorgen voor een brede, consistente adoptie en naleving van bedrijfsprocessen.

Benefit from SharePoint’s collaboration capabilities while still taking advantage of a powerful, full-featured intelligent information management system. This allows you to ensure broad, consistent adoption and adherence to company processes.

  • Verbindt alle bestaande databronnen en systemen
  • Directe toegang tot elke bron
  • Migratie niet nodig
  • Verbeter het enterprise content management in SharePoint en bedien al het dagelijkse informatiebeheer in één oogopslag
  • Beschermen van vertrouwelijke informatie en controleer de zichtbaarheid van informatie
  • Maak direct gebruik van kunstmatige intelligentie om bedrijfskritische gegevens uit de complete databerg te identificeren
  • Voeg geavanceerde workflows toe om het kantoorwerk te automatiseren en de compliance te verbeteren zonder processen drastisch te veranderen.
  • Profiteer van kant-en-klare templates voor verschillende toepassingen en sectoren
Terug naar boven