Overslaan naar inhoud
Niet zomaar een inbox.Integreer M-Files met Microsoft Outlook zodat je niks anders meer nodig hebt.
Microsoft-Outlook-256px

E-mail en documenten samen op één plek.

De Outlook integratie is ontworpen om u te helpen e-mails en bijlagen razendsnel in M-Files te krijgen. Documenten kunnen op de juiste manier gelabeld worden met de rest van uw informatie, in de juiste context, met de juiste permissies, in de juiste workflow.

Advanced Outlook integratie.

Met de geavanceerde integratie blader in Outlook snel door je dossiers en vind je het juiste document direct.

Deze verregaande integratie bevat Artificial Intelligence waarmee e-mailberichten automatisch herkent worden en suggesties voor de juiste dossiers en zelfs contactpersonen klaarstaan.

Met enkele klikken breng je jouw dossiers en correspondentie niet alleen op orde, je vindt alles wat je nodig hebt binnen de seconde.

Sleep documenten eenvoudig naar het juiste dossier.

Sla e-mails op in M-Files door simpelweg de hele e-mail of bijgevoegde bestanden naar M-Files te slepen, rechtstreeks in de Outlook interface.

Nooit meer dubbele e-mails en documenten.

Om te voorkomen dat dezelfde informatie meerdere keren wordt opgeslagen, kan de standaardintegratie detecteren of een e-mail al in M-Files is opgeslagen en de gebruiker waarschuwen.

Automatische herkenning dossiers en contacten.

M-Files kan automatisch klanten en contactpersonen detecteren aan de hand van de e-mailheaders, zodat iedereen snel en eenvoudig documenten en e-mails kan archiveren.

Terug naar boven