Overslaan naar inhoud

Software voor project management.

Overzicht, controle en grip op alle projecten

Projectmanagementsoftware van M-Files stroomlijnt het documentbeheer van projecten en creëert daarmee grip en vermindert risico’s.

Project management software is onmisbaar

Aangezien gegevens en documenten vaak centraal staan in een project, is het van cruciaal belang dat deze ook efficiënt worden beheerd. Dit blijkt echter steeds moeilijker te zijn met onlogische mappenstructuren en eilandjes met projectgegevens die worden losgekoppeld van het project, in verschillende systemen worden opgeslagen en documenten dus hun context verliezen. Dit maakt belangrijke projectinformatie niet alleen moeilijk te vinden, maar het kan ook leiden tot kostbare fouten en vertragingen in het project, met name wanneer informatie verkeerd wordt opgeslagen.

Een document management
systeem versnelt projecten

M-Files elimineert de project vertragende effecten van informatiechaos. Het intelligente informatiebeheerplatform stelt projectteams in staat om gedurende de gehele projectlevenscyclus een 360° te hebben met directe toegang tot alle informatie en gegevens, waar dan ook (offline en ook mobiel). Bovendien stroomlijnt M-Files de herhalende processen voor het verzamelen van informatie, zoals bij het afsluiten van projecten, waardoor medewerkers hun energie kunnen steken meer bedrijfskritische taken, zoals het ondersteunen van klanten.

Verminder risico's en verhoog de kwaliteit

M-Files vermindert het risico op vertragingen en kosten die het gevolg zijn van slecht documentbeheer. De M-Files technologie kan projectinformatie vinden waar ze zich ook bevinden ( netwerkmappen, e-mail, SharePoint, enz.) en deze in de meest actuele versie weergeven. Organisaties nemen op deze manier beslissingen met de juiste en laatste informatie en dat verkleint niet alleen risico’s, maar helpt ook bij het beter bedienen van klanten.

Voordelen project management software

Beheer projecten en documenten slim met M-Files voor projectmanagement. Ontdek hoe M-Files het projectmanagement in uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Creatie projectdocumenten

Met document templates kost het creëren van projectdocumentatie weinig moeite. Creëer eenvoudig een projecthiërarchie en documenten uit afgestemde templates.

Makkelijker
samenwerken

Mensen kunnen eenvoudig samenwerken aan projectdocumentatie binnen de gehele organisatie en ook met externe partijen, zonder dat er hierbij chaos ontstaat met het versiebeheer van documenten.

Proces automatisering

Geautomatiseerde workflows zorgen ervoor dat documenttaken op het juiste moment aan de juiste mensen worden gedelegeerd.

Volg projectvoortgang

Projectteams kunnen direct de voortgang van een of meerdere projecten volgen en de status van taken en processen zien.

Verbind data & documenten

Verschillende projectdata zoals klanten, producten, diensten, etc. kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan bijbehorende documenten en zijn ook via de koppelingen vindbaar.

Altijd en overal

M-Files is geschikt voor ieder apparaat en scherm waardoor u projectdocumentatie altijd bij hand hebt. Zelfs zonder internetverbinding.

Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Probeer M-Files
Online gesprek
Persoonlijke demo
Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Online adviesgesprek
Online meeting met expertLaatste trends informatiemanagementHoe staat jouw organisatie ervoorTips & tricks
Persoonlijke demonstratie
Op maat afgestemde online demoBest practices in uw sectorROI inzichtenVraag & antwoord
Download M-Files
Probeer 30 dagen gratisCreëer eigen omgevingTest functionaliteitenGeen beperkingen
Terug naar boven