Overslaan naar inhoud
Naadloze online samenwerking.

Creëer met Hubshare een omgeving voor je klanten en leveranciers.

Hubshare is het ultieme klantportaal

Boost de ervaring. Van je collega's én klanten.

Verbind alle documenten en informatie in één online omgeving en creëer gepersonaliseerde hubs voor uw klanten, partners en leveranciers. Samenwerken en informatie delen op een intuïtieve manier, zonder zorgen over veiligheid.

Optimale workflows binnen handbereik. Intern en extern.

Of je nu projecten wilt beheren en visualiseren, informatie wilt delen met klanten en partners of wilt samenwerken aan documenten, met Hubshare stroomlijn je externe workflows met één toegankelijk platform.

Integreer al je bronnen en applicaties.

Stel dashboards samen voor uw klanten en partners met widgets op maat. Haal gegevens rechtstreeks uit uw financiële systemen, toon documenten vanuit M-Files of andere opslaglocaties zonder deze te verplaatsen.

Totale grip op veiligheid en permissies.

Creëer beveiligde hubs waar uw klanten, partners en medewerkers altijd bij kunnen, vanaf ieder apparaat. Bepaal met uitgebreid permissiemanagement wie wat wanneer mag en creëer inzicht in wie wat doet of gedaan heeft.

Werk online samen met Hubshare

Eén hub. Oneindig veel mogelijkheden.

Met M-Files en Hubshare ontstaat de ultieme samenwerkingservaring, dankzij de kracht van M-Files intelligent informatiemanagement aan de achterkant en Hubshare als front-end.

Geen sync en share, geen duplicaten, waar uw data ook is opgeslagen. Onderteken documenten on the fly, digitaal en rechtsgeldig. Deel en ontvang alles real-time in een digital workspace, met altijd de laatste én juiste versie van een document voor u en uw externe relaties.

Creëer een dataroom.

Met Hubshare centraliseer je grote hoeveelheden gegevens in één veilige hub om zo een dataroom te bieden. Kies voor een permanente omgeving of bijvoorbeeld een tijdelijke dataroom tot de deal is afgerond.

Nooit meer rondsturen.

Het rondmailen van documenten brengt grote risico’s met zich mee. Met Hubshare is dat verleden tijd en zijn deze altijd up-to-date, veilig en toegankelijk.

Jouw bedrijf, jouw uitstraling.

Wat voor hub je ook creëert, met Hubshare heb je een fantastisch visitekaartje. Pas je omgeving eenvoudig aan op je eigen branding en huisstijl.

Geef jezelf tijd cadeau.

Klanten en partners kunnen op ieder gewenst moment zélf hun dossier openen, documenten ondertekenen en statussen inzien. Daar hebben ze jou niet meer voor nodig.

Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Probeer M-Files
Online gesprek
Persoonlijke demo
Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Online adviesgesprek
Online meeting met expertLaatste trends informatiemanagementHoe staat jouw organisatie ervoorTips & tricks
Persoonlijke demonstratie
Op maat afgestemde online demoBest practices in uw sectorROI inzichtenVraag & antwoord
Download M-Files
Probeer 30 dagen gratisCreëer eigen omgevingTest functionaliteitenGeen beperkingen
Terug naar boven