Ga naar hoofdinhoud

Document management in de olie & gas industrie.

Profiteer van de speciale M-Files omgeving voor de olie & gas industrie

M-Files speciaal voor olie- en gasbedrijven.

Speciaal voor bedrijven in de olie- & gasindustrie hebben wij een M-Files omgeving ontwikkeld voor het beheren van alle gangbare asset-, operationele en commerciële documenten. Bedrijven profiteren van gestandaardiseerde workflows, typen documenten, soorten objecten en andere document management toepassingen die in de olie- & gassector gangbaar zijn.

De olie & gas omgeving van M-Files is ingericht voor technische (nieuwbouw) projecten, de maintenance en operationele organisatie, SHEQ procedures, customer service, commerciële documenten, inkoopdocumenten en alle overige supportprocessen die documenten genereren of dienen te beheersen.

Aan deze verschillende typen documenten zijn specifieke workflows gekoppeld. Deze workflows zijn zo ingericht dat bedrijven deze met slechts kleine wijzigingen direct passend kunnen maken. Lange implementatietrajecten worden zo voorkomen en bedrijven profiteren direct van de ervaring die GeONE heeft opgedaan in de olie & gasindustrie.

M-Files koppelt eenvoudig met onderhoudsbeheersystemen zodat men alle asset gerelateerde documenten zoals P&ID’s, manuals en checklijsten direct kan raadplegen tijdens operationele- en technische werkzaamheden.

Snelle implementatie

Belangrijkste elementen en processen zijn al ingericht. Een enorme besparing aan tijd, mensen en dus kosten.

Directe quick wins

Dankzij de ervaringen van GeONE boekt u direct winst op gebied van inzicht, efficiëntie en controle.

Koppelen

Koppel de open structuur van M-Files eenvoudig aan bestaande assetmanagement of andere systemen.

Voordelen voor de Olie- en Gasindustrie.

Risicobeheer

In het geval van onverwachte downtime is de mogelijkheid om de juiste informatie direct beschikbaar te hebben cruciaal. De winstgevendheid en reputatie van olie- en gasbedrijven kan hier van af hangen. Olie- en gasbedrijven dienen te allen tijden complete controle te hebben over hun documenten en tekeningen. Hierdoor kunnen zij direct en snel handelen in het geval van een kritieke situatie.

Tijdsbesparing

Cruciale informatie is mogelijk verspreid over verschillende vestigingen of systemen binnen de organisatie. Dit kan olie- en gasbedrijven ontzettend veel tijd kosten wanneer zij documenten moeten verifiëren of zij wel up-to-date zijn en of zij corresponderen met de werkelijke situatie.

Compliance

Van contractverslaglegging tot inzichten in gezondheid- en veiligheidsfactoren, olie- en gasbedrijven dienen actief te voldoen aan een veel industriestandaarden. Dit kan alleen met het juiste records management en opslag. Bedrijven dienen door toegenomen overheidsreguleringen nog meer inzicht te geven in hun informatie dan voorheen, bijvoorbeeld met betrekking tot hun risicobeheer. M-Files tackelt deze uitdagingen geruisloos door haar focus op compliance en laat bedrijven eenvoudig voldoen aan industriestandaarden, wet- en regelgeving en maar ook ISO.

Asset management

M-Files zorgt ervoor dat alle asset-gerelateerde informatie direct en uniform beschikbaar is. Behoud volledige controle over de data tijdens gelijktijdige engineeringprojecten, zodat onderhouds- en ingenieursteams altijd met geactualiseerde mastergegevens werken. Verbeter documentidentificatie, bespaar tijd en optimaliseer projectresultaten.

"Met M-Files halen olie- en gasbedrijven niet alleen meer inzicht, efficiëntie en tijdsbesparing in huis, maar ook de tool om te voldoen aan industriestandaarden en regelgeving van de overheid."
Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Probeer M-Files
Online gesprek
Persoonlijke demo
Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Online adviesgesprek
Online meeting met expertLaatste trends informatiemanagementHoe staat jouw organisatie ervoorTips & tricks
Persoonlijke demonstratie
Op maat afgestemde online demoBest practices in uw sectorROI inzichtenVraag & antwoord
Download M-Files
Probeer 30 dagen gratisCreëer eigen omgevingTest functionaliteitenGeen beperkingen
Terug naar boven