Ga naar hoofdinhoud

Document management software voor de voedselindustrie

Beheer documenten in een systeem

Document management in de voedselindustrie is uiterst belangrijk in verband met de veiligheid van productie en distributie van de voedselvoorziening. HACCP en verschillende ISO regelgevingen vereisen gedetailleerde plannen en procedures en hier komen veel documenten bij kijken. M-Files beheerd deze documenten en automatiseert processen zoals SOP’s, audits, Certificates of Analysis (COA) en inkooporders.  maakt alles beheersbaar en centraliseert het beheer op één plek.

Levensmiddelenbedrijven genereren enorme hoeveelheden papieren en digitale documentatie. De voedselindustrie staat voor specifieke uitdagingen om te voldoen aan schema’s, gezondheids- en veiligheidseisen, inspecties en meer.

M-Files helpt deze organisaties om de informatie die zich in verschillende documenten bevindt overzichtelijk vast te leggen, op te slaan, te delen en op te vragen om zo efficiënte workflows te creëren. Met M-Files kunnen documenten eenvoudig opgevraagd worden aan de hand van leveranciers, datums, contacten, machines en eigenlijk elk denkbaar object dankzij de unieke metadata structuur van het platform.

Grip op documenten en processen, met als resultaat risicovermindering en meer efficiëntie

Verhoog efficiëntie.

M-Files elimineert de kostbare en tijdrovende inhoudelijke knelpunten die bij vastgoedbedrijven gebruikelijk zijn. Het toekomstbestendige M-Files platform biedt personeel snel en eenvoudig toegang tot actuele bedrijfsinformatie en documenten en plaatst deze in de juiste context. Een dergelijke geautomatiseerde omgeving verhoogt de operationele efficiëntie en helpt bij het sneller afsluiten van verkopen, waardoor vastgoedbedrijven kunnen groeien en uitbreiden.

Verbeter kwaliteit.

Het maakt niet uit waar informatie of documenten zich bevinden, M-Files kan deze vinden en weergeven in de meest actuele versie en met alle relevante objecten, waardoor vastgoedorganisaties met een 360° view van informatie kunnen werken. Een dergelijke omgeving verbetert de operationele kwaliteit en vermindert de risico’s, met name als het gaat om de consistentie van de organisatie, de controleerbaarheid en de traceerbaarheid.

Vergroot flexibiliteit.

Als het gaat om een nieuw systeem, zijn de uitvoering van het project en de adoptie door de gebruiker belangrijke aandachtspunten voor veel vastgoedbedrijven. M-Files beperkt deze zorgen met zijn flexibele en eenvoudig te gebruiken platform dat uitgebreide mogelijkheden biedt voor integraties met gangbare vastgoedapplicaties zoals Yardi of MRI.

Document management voordelen voor de voedselindustrie

Beheer processen, procedures en documenten slim met M-Files voor de voedselindustrie.

Vind direct wat je zoekt

Soms lijkt het onmogelijk om de juiste informatie en documenten te vinden als je die nodig hebt. Waar is dat bestand opgeslagen? Wie heeft dat document als laatste bewerkt?

Stel je voor dat die vragen niet meer uitmaken. M-Files elimineert de chaos van traditionele mappen en bestandstitels door documenten te organiseren op basis van wat het is, zodat u nooit meer hoeft te onthouden waar het is opgeslagen of welke versie de juiste is.

Bescherm gevoelige data

Met M-Files is het eenvoudig om gevoelige informatie te beschermen en tegelijkertijd toegankelijk te maken voor specifieke mensen in de organisatie. M-Files beheert de rechten automatisch en dynamisch, waardoor de beveiliging van de gegevens wordt gewaarborgd en de toegankelijkheid voor iedereen behouden blijft.

Automatiseer processen

U moet zich voortdurend aanpassen aan nieuwe normen en voorschriften met betrekking tot de voedselindustrie. Zorg ervoor dat specifieke procedures worden gevolgd zonder dat u de dagelijkse processen handmatig hoeft te beheren. M-Files automatiseert de preventie van terugroepacties, de inspectie, de veiligheid en het beheer van de SOP’s. Dat betekent dat u kunt zorgen voor consistentie en dat M-Files controleert of iedereen zich aan de procedures houdt.

Reduceer risico’s van reguleringen

Het niet naleven van de regelgeving is duur en riskant. M-Files is er om u te helpen compliant te blijven. M-Files helpt het risico op onbevredigende audits en niet-naleving van de regelgeving te verminderen door alles in uw bedrijf te organiseren, te registreren en te automatiseren.

Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Probeer M-Files
Online gesprek
Persoonlijke demo
Start vandaag nog.Kies voor online advies, een persoonlijke demonstratie of probeer M-Files direct uit.
Online adviesgesprek
Online meeting met expertLaatste trends informatiemanagementHoe staat jouw organisatie ervoorTips & tricks
Persoonlijke demonstratie
Op maat afgestemde online demoBest practices in uw sectorROI inzichtenVraag & antwoord
Download M-Files
Probeer 30 dagen gratisCreëer eigen omgevingTest functionaliteitenGeen beperkingen
Terug naar boven