Overslaan naar inhoud

Microsoft Dynamics document management

Microsoft Dynamics Document Management

Perfecte integratie: Microsoft Dynamics document management

Documenten zijn integrale componenten van elk ERP- en CRM-systeem. Met deze M-Files plugin voor Microsoft Dynamics CRM gaat uw productiviteit omhoog en zal u meer rendement halen uit uw Dynamics-investering.

Bewerk gekoppelde documenten zoals voorstellen, contracten, presentaties en e-mailcorrespondentie direct in de Dynamics interface en verhoog daarmee de efficiëntie en productiviteit van uw organisatie.

Beheer klanten en hun documenten als nooit te voren

M-Files integreert naadloos met zowel Dynamics CRM Online als Dynamics CRM on-premise installaties. Gebruikers kunnen eenvoudig documenten toevoegen als CRM objecten aan bijvoorbeeld accounts, leads, contacten en kansen.

Lost het ontbreken van document management in Microsoft Dynamics op

Eenmaal toegevoegd, is het simpel en snel om klantgerelateerde documenten op te vragen binnen Dyamics CRM. U kunt deze bestanden ook via de mobiele apps van M-Files beheren en bewerken. Sterker nog, de M-Files apps kunnen jouw Dynamics CRM objecten offline beschikbaar stellen.

Geen complexe setup

Geen ellenlange implementatietrajecten, nee de Dynamics CRM integratie is binnen no-time geconfigureerd en operationeel.

Voordelen Microsoft Dynamics document management integratie

Door Microsoft Dynamics te integreren met de document management oplossing van M-Files zet u als organisatie een stap vooruit. Een aantal voordelen op een rij:

  • Bestanden zijn centraal opgeslagen
  • Mobility: werken op ieder apparaat, op iedere plek. Ook zonder internetverbinding.
  • Toegang tot bestanden is sneller: dus snellere besluitvorming
  • Beperk fysieke opslag tot minimum: minder kosten
  • Voeg een workflow toe: automatiseren van processen voorkomt fouten en levert tijdwinst op. Denk aan de goedkeuring voor voorstellen of de betaling van facturen.
  • Ingebouwd versiebeheer zorgt voor altijd de laatste en juiste versie. Zie precies wie wat bijdraagt aan welk voorstel.
  • Uw bestanden zijn beveiligd, scheelt u zorgen en voorkomt vervelende situaties
  • Gebruikersrollen maken verdeling verantwoordelijkheden eenvoudiger en productiever
  • Slecht voor de printer! Deze kan wel eens in slaap vallen, maar dat is goed voor onze planeet 🙂
Terug naar boven