Ga naar hoofdinhoud

M-Files cloud, on-premise of hybride

Hoe ziet uw ideale IT-omgeving eruit - cloud-based, on-premise of hybride?

Met M-Files is de keuze aan u. Gebruik M-Files on-premises, in de cloud of als hybride oplossing met één licentieabonnement. Eenvoudige implementatie en automatische updates stellen organisaties in staat om de efficiëntie te verbeteren en vanaf de eerste dag te profiteren van de voordelen van M-Files.

Cloud

Beheer uw documenten en informatie zonder te investeren in lokale serverinfrastructuur en onderhoud en maak het eenvoudiger dan ooit om overal toegang te krijgen tot bestanden en content. Benader content uit de M-Files vault, maar ook uit andere (bestaande) data-opslaglocaties van uw organisatie.

  • Dezelfde gebruikerservaring als on-premise
  • Flexibele schaalbaarheid
  • Altijd up-to-date
  • Enterprise security
  • Eenvoudig on-premise servers koppelen
  • Lokale opslagplaatsen naar de cloud migreren en vice versa

Uniforme gebruikservaring

M-Files is het eerste content services platform dat dezelfde gebruiksvriendelijke gebruikerservaring biedt in de cloud in vergelijking met On-premise implementaties.

Flexibele schaalbaarheid

M-Files draait op het Microsoft Azure cloud platform en maakt gebruik van het zeer schaalbare en betrouwbare cloud platform en geografisch gedistribueerde datacenters om snelle service te bieden.

Altijd up-to-date

Met de M-Files cloud bent u voorzien van automatische updates, zodat uw organisatie altijd werkt met de nieuwste versie van het platform.

Enterprise security

De M-Files cloud wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord door een speciaal team. De cloud is gecertificeerd voor de ISO 27001:2013-norm en het kwaliteitssysteem voldoet aan de ISO 9001:2015-norm.

Maar weten over de veiligheid van M-Files?

Naast een aantal actieve beveiligingsmaatregelen binnen het platform en de infrastructuur, worden de gegevens altijd versleuteld (at rest) en tijdens overdracht. U kunt ook meerdere extra beveiligingsmaatregelen in M-Files inschakelen, zoals multi-factor authenticatie en speciale beveiligde netwerkverbindingen.

On-premise

Een on-premise implementatie is het meest geschikt voor organisaties die al hebben geïnvesteerd in bestaande servers en systemen, of die om wettelijke redenen een on-premise oplossing moeten gebruiken die achter de eigen firewall van de organisatie wordt ingezet. M-Files maakt het echter mogelijk om deze beveiligde implementaties op een veilige en slimme manier extern bereikbaar te maken, vanaf ieder apparaat.

Hybride

Heeft uw organisatie momenteel bestaande records of andere content? Laat deze staan op hun plek en verrijk deze content met M-Files dankzij de hybride vorm van cloud en on-premise. 

Met een hybride inzet van M-Files kunnen organisaties zowel gebruik maken van hun bestaande investeringen in on-premise technologie als van de cloudmogelijkheden.

Bovendien kan M-Files cloud naadloos worden geïntegreerd met bestaande on-premise systemen zoals ERP of CRM, zoals SAP of Microsoft Dynamics GP en AX. Omgekeerd kan een on-premise inzet van M-Files eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande cloud-gebaseerde bedrijfsapplicaties, zoals Salesforce, Microsoft Dynamics Online of NetSuite.

Dezelfde clientopties (M-Files Desktop, M-Files Web of een van de mobiele M-Files toepassingen) zijn ook beschikbaar voor organisaties die gebruik maken van een hybride serverimplementatie.

Terug naar boven