Overslaan naar inhoud
Eén ingang tot alle informatie.

De M-Files Intelligent Metadata Layer (IML) creëert één ingang naar alle documenten en informatie. Op je desktop, laptop, tablet en smartphone. Ongeacht welke systemen. En zonder migratie.

Bovendien creëert de nieuwe intelligentie ongekende mogelijkheden in het opslaan, analyseren en benutten van documenten en informatie.

Toegang tot al je systemen.

Zonder migratie.

Documenten en informatie bevinden zich overal. In Office 365, op een centrale netwerkschijf, in fileshare services zoals Google Drive, in CRM-systemen zoals Salesforce of in een ERP-systeem zoals Microsoft Dynamics.

Met M-Files IML breng je alle documenten uit elk denkbaar systeem samen.

Terwijl alles blijft staan waar het staat: dus zonder kostbare migraties.

Google-achtig zoeken naar documenten

Eén zoekopdracht door al je bronnen.

Op al je apparaten.

Wat je ook zoekt, met M-Files zoek je slechts één keer.

En heb je direct toegang tot wat je zoekt.

Bovendien werken alle M-Files functionaliteiten op de documenten en objecten.

Informatie in je broekzak.

Manage documenten en processen op ieder apparaat.

Met M-Files zoekt u op uw iPhone of Android-smartphone met de intelligente zoekfunctie rechtstreeks naar documenten op uw netwerkschijf of bijvoorbeeld in uw Office 365 omgeving

Beheer documenten maar ook processen op uw iOS- of Android-apparaat.

Zelfs een workflow starten, digitaal ondertekenen en documenten goedkeuren kan eenvoudig via elk apparaat.

Welkom top beveiliging.

Uitgebreid permissie- & toegangsmanagement.

De rechten en autorisaties uit verbonden systemen worden volledig gesynchroniseerd. Via M-Files IML zien gebruikers alleen die documenten en informatie waar zij toegang tot hebben. Ook zijn alleen de processen waar de gebruiker permissie voor heeft zichtbaar.

Zowel de verbinding als de data zijn versleuteld met respectievelijk HTTPS het AES-256 algoritme.

GRATIS WHITEPAPER

Elimineer informatiesilo's. Breng systemen bij elkaar.

Het beheersen van informatie en documenten in organisaties is moeilijker dan ooit. De hoeveelheid aan data neemt dagelijks toe. Informatie en documenten zijn verspreid door de organisatie heen.

Hoe beheers je als organisatie de alsmaar toenemende hoeveelheid documenten en data?

In dit whitepaper leest u de 5 kritieke factoren om informatie te beheersen.

Wat is belangrijker dan waar.

Geef context aan content.

De ouderwetse benadering is gebaseerd op waar informatie staat opgeslagen, zoals in welke map, op welke schijf, bibliotheek of site. Het kiezen van een locatie is zeer subjectief en voor iedereen anders.

Het is veel logischer om te kijken naar wat iets is. Is het een contract? Een voorstel? Een financieel overzicht? Een CV? Een tekening?

M-Files geeft documenten en informatie eigenschappen mee. Zo krijgen documenten waardevolle context en wordt de locatie irrelevant.

Omarm intelligentie.

Met AI en machine learning.

M-Files IML kan dankzij Artificial Intelligence automatisch elementen uit een document herkennen. Ter illustratie: M-Files leest uit een projectvoorstel welk project het betreft en wie de betrokken partijen zijn en koppelt deze personen aan accounts uit uw CRM-systeem.

Bovendien kan M-Files IML dankzij machine learning documenten herkennen. Zo weet M-Files bijvoorbeeld automatisch of iets een contract, CV, tekening of welk ander document dan ook is. Helemaal op basis van de inhoud.

De Artificial Intelligence van M-Files IML kent ongekende mogelijkheden en kan uw organisatie veel fouten, tijd en geld besparen.

Beheer documenten & informatie als nooit tevoren.

Test alle functies
Zonder betaalgegevens
Stopt automatisch
Terug naar boven