Ga naar hoofdinhoud

Document management
Architectuur, Bouw en Engineering

Automatiseer documentprocessen, reduceer kosten, verhoog efficiëntie. Vergroot inzicht en voldoe aan compliance.

Documentmanagement uitdagingen architectuur, bouw en engineering

Het conceptualiseren, ontwerpen en bouwen van dingen vereist veel plannen en documentatie. M-Files slaat altijd één up-to-date versie van elk document in uw  organisatie op. Het vinden en openen van AutoCAD tekeningen, bouwplannen, voorstellen, biedingen en meer, gebeurt snel en eenvoudig. Bovendien overal waar je wilt en op een veilige manier. Iets wat in de architectuur, bouw en engineering zeer goed van pas komt.

Voordelen van document management

M-Files verdient zichzelf binnen no-time terug en vanaf dag één profiteren architecten, bouwers en engineers van de voordelen.

Alle documenten op één plaats
Verlies geen enkel document meer
Faciliteer compliance en versterk beveiliging
Beheer wie wat wel en niet mag zien
Bespaar enorm veel tijd
Locatie onafhankelijk werken
Automatiseer redundante processen
Real-time online samenwerken
Een versie van documenten: voorkom faalkosten
Documenten en informatie onder controle

Documentmanagement functionaliteiten voor de bouwsector

Tekeningbeheer

Vind, beheer en deel tekeningen, CAD-bestanden, DWG-bestanden en andere documenten en geef deze een mogelijke levenscyclus.

Transmittals

Creëer, verstuur en houdt transmittals eenvoudig en snel bij en verlaag daarmee de kans op fouten.

Automatiseer processen

Het dagelijks handmatig managen van processen is niet bepaald het optimaal benutten van uw tijd. M-Files automatiseert architectonische, bouwtechnische en engineerings workflows. Denk aan het automatiseren van goedkeuringsprocessen van plannen, specificaties en tekeningen. Hiermee verzekert u zich van consistentie en zorgt M-Files ervoor dat elke stap uit uw proces gevolgd wordt.

Benader alles, vanaf ieder apparaat

Bekijk documenten en beheer processen terwijl u onderweg bent met de M-Files app voor iPhoneiPadAndroid en Windows Phone. Beoordeel en keur voorstellen goed, bekijk tekeningen en leg project gerelateerde documenten vast met uw mobiele apparaat terwijl u op locatie bent.

Delen en samenwerken

Het delen van documenten is zo eenvoudig als een rechtermuisknopklik. Of u nou een document naar iemand wilt sturen of u wilt samenwerken met collega’s, M-Files houd alles gestroomlijnd en georganiseerd. Communiceer en deel cruciale documenten en ontwerpbestanden in real-time.

Vind direct wat u zoekt

Soms lijkt het onmogelijk een document te vinden op het moment dat je het nodig hebt. Waar staat het document opgeslagen? Wie bewerkte het document voor het laatst?

Wat als dit allemaal niet zou uitmaken? M-Files elimineert de chaos van traditionele mappen door documenten op te slaan op basis van wat het is. Hierdoor hoef je niet te onthouden waar iets staat opgeslagen of welke versie de juiste is.

Met M-Files reduceren wij faalkosten en verhogen we de efficiëntie, waardoor we tijd besparen en dus geld.
- Den Hollander bouwadvies -
Terug naar boven