Ga naar hoofdinhoud
Webinar

Documenten in Microsoft Teams

5 hacks voor beter documentbeheer

Over deze webinar

Het gebruik van Microsoft Teams groeit, net als het aantal channels, sites en chats. Hoe houd je overzicht en grip op de decentrale groei van documenten en data binnen deze aparte eilandjes? Ontdek M-Files voor Microsoft Teams.

Beheer decentrale groei van documenten
Iedere channel, site en chat heeft zijn eigen documentbeheer. Met M-Files creëer je een centraal overzicht van alle documenten, permissies, versiebeheer en workflows. Van informatiechaos, naar concentcockpit.

Vind informatie sneller
Met Microsoft 365 moet je onthouden waar content is en zoeken door mappen, sites en Teams chats om het te vinden. Met M-Files geef je gewoon aan wat je zoekt en maak je gebruik van metadata voor contextueel zoeken. Kies voor context en vergeet locaties.

Beheer toegang dynamisch
Met Microsoft 365 is toegangscontrole statisch en onmogelijk te onderhouden door de map-, site- en teambeperkingen. Met M-Files baseert u toegang op de regels en werkwijze van uw bedrijf. Ontdek de ultieme flexibiliteit dankzij fijnmazige toegang op basis van documenttype, workflowstatus, gebruikersrol en fase in de documentlevenscyclus.

Bedrijfsdata en documenten verbinden
M-Files maakt van Microsoft 365 de centrale toegangspoort tot alle gegevens en documenten, ook uit andere systemen en opslaglocaties. Vind, open en beheer alle documenten en andere data in de interfaces van de Microsoft 365 applicaties zelf. Minder switchen tussen applicaties, meer gemak en overzicht. 

Blijf compliant
Door M-Files te gebruiken als de eenduidige bron van informatie (Single point of truth), ontsluit je een geautomatiseerde audittrail voor elke toegang tot en bewerking van documenten. Wees op ieder moment klaar voor een controle, zonder zorgen.

Aanmelden webinar

30 minuten

Woe 12 juli - 10:00 uur

Uw host

Namens GeONE (Global M-Files partner van het jaar) presenteert Bastiaan Brefeld deze webinar. Bastiaan is informatiemanagement expert en bezit een brede kennis van document management en informatiebeheer. Hij adviseert en ondersteunt al meer dan 10 jaar organisaties bij complexe informatieuitdagingen, waaronder ARAG, BDO en Heijmans.

Terug naar boven