Overslaan naar inhoud

Online kennismaking.

  • Online meeting met expert
  • Laatste trends informatiemanagement
  • Hoe staat jouw organisatie ervoor
  • Tips & tricks en stel al je vragen

Spreek vrijblijvend met een informatiemanagement expert over de situatie van jouw organisatie. Kies zelf het moment en onze expert schuift virtueel bij je aan.

In 20-30 minuten ben je volledig op de hoogte van de laatste trends en weet je wat slimme eerste stappen zijn om te zetten.

Vraag afspraak aan

  • DD dash MM dash JJJJ

73 bedrijven gingen u voor in 2023.

500.000 blije gebruikers en meer dan 9.000 organisaties gingen u voor.

Wat anderen over M-Files zeggen
Klanten beter bedienen dankzij M-Files

Onze klantendossiers zijn nu compleet, doordat informatie uit allerlei bronnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld wordt en in één interface wordt aangeboden. Daarmee creëren we een compleet 360 graden klantendossier. Hiermee hebben onze medewerkers alle informatie eenvoudig beschikbaar, ook direct vanuit Outlook, en kan onze klant dus ook beter bediend worden. M-Files verbetert ons informatiemanagement drastisch, zonder dat het onze processen verstoort.

Open platform dat meebeweegt

Om onze digitaliseringsambities te realiseren zochten we niet naar een oplossing, maar naar een platform dat open is en makkelijk integreert. Veel software specialiseert zich, maar M-Files is daadwerkelijk een centraal platform waarop we eenvoudig bestaande applicaties en verschillende afdelingen met hun eigen kenmerkende werkwijze kunnen aansluiten.

Intelligent informatiemanagement

Dankzij M-Files beheren en benutten we op een intelligente manier onze informatie. We waren op zoek naar een platform waarmee we een compleet dossier konden vormen met informatie uit verschillende bronnen en in verschillende formaten. Bovendien bezit M-Files een aantal unieke Artificial Intelligence-mogelijkheden waar we gebruik van maken. Allemaal functionaliteiten die onze dienstverlening weer een niveau omhoog brengen.

Doorbreken locatie gebaseerde benadering

Met M-Files stappen we af van een locatie gebaseerde benadering met mappen en schijven en richten we ons volledig op het creëren van context rondom content. Via metadata geven we eigenschappen mee aan documenten; zo koppelen we documenten aan bijvoorbeeld een dossier, verloopdatum, locatie of een eigenaar. Dat geeft ons vervolgens weer extra mogelijkheden in het creëren van overzichten, het beheren van permissies en het automatiseren van documentprocessen. 

360-graden beeld van de klant

Met M-Files realiseren we een plek waar alle data, documenten en informatie samenkomen, van inzicht in klantdata tot aan bijbehorende processen, maar dus ook alle gerelateerde content. Met het platform creëren we de one-stop-shop voor alle klantinformatie en -processen, met een 360-graden beeld van de klant als resultaat. De gebruiksvriendelijkheid, metadatamogelijkheden en slimme functionaliteiten maken van M-Files een rechtvaardige keuze, voor onze medewerkers én onze klanten.

Toekomstbestendig en slim

Door de uitstekende beveiliging van M-Files en de fijnmazige autorisaties kunnen klanten vertrouwen op de bescherming van hun gevoelige gegevens. Speerpunten van M-Files zijn het voorkomen van gedupliceerde documenten, het stroomlijnen van workflows, geavanceerd permissiemanagement en het Google-achtig vinden van informatie. M-Files kenmerkt zich door grote flexibiliteit en is eenvoudig aanpasbaar aan veranderende omstandigheden en behoeften.

Duurzaam en flexibel

We zochten een platform dat niet in beton gegoten is, maar juist meebeweegt en zich aan kan passen aan de vraag van morgen. M-Files biedt die flexibiliteit zowel qua functionaliteiten als op het gebied van schaalbaarheid. M-Files past zich aan onze werkwijze aan en niet andersom en is bovendien enorm gebruiksvriendelijk.

Wat versus waar

Voor de structurering en het beheer van alle belangrijke procesinformatie, ook uit die projecten, zoals certificeringen, normeringen, protocollen, procedures, handleidingen, werkinstructies en de kwaliteitscontrole, gebruiken we M-Files. Dat gaat uit van het principe van ‘one single point of truth’: het gaat niet om wáár de informatie is, maar wát het is en welke context er bestaat met andere relevante informatie.

Persoonlijke dashboards

Ik heb nu in M-Files een documentoverzicht van ‘Alle projecten waar ik projectleider van ben’, compleet op mijn individuele rol afgestemd. Bovendien zoek ik op klantnaam en toont M-Files alle projecten, documenten en informatie van die klant. Net een soort informatie-Barbapapa, ik bedenk een overzicht of weergave die ik wil hebben en M-Files toont het.

Terug naar boven