skip to Main Content

Online live demonstratie M-Files

Ruim 7.000 bedrijven en overheden beheren met M-Files hun documenten en informatie. Dankzij M-Files creëren zij een 360º view van hun informatie, dossiers, klanten, projecten, etc. door alles aan elkaar te verbinden.

Uitgebreid permissie- en versiebeheer, tijdswinst dankzij intelligente workflows, toegang tot alle documenten en informatie op elk apparaat. Alle mogelijkheden teruggebracht in eenvoud, toegespitst op de individuele medewerker en zijn of haar rol binnen de organisatie.

(scroll naar beneden)

Reserveer eenvoudig uw gratis plek

Donderdag 7 februari - 10:00 uur

Ontdek met uw eigen ogen de functionaliteiten en voordelen van M-Files. Meld u gratis aan en woon vrijblijvend de online demonstratie bij.

bastiaan
Bastiaan BrefeldInformatiemanagement specialist
De toekomst van informatiemanagement is intelligent

Mijn naam is Bastiaan Brefeld en ik werk als informatiemanagementspecialist voor Premium M-Files partner GeONE. In deze rol help ik organisaties bij uitdagingen rondom informatie, documenten en data. Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring in informatie- en documentmanagement en heb ik het landschap flink zien veranderen. Informatie, documenten en data krijgen een steeds bepalendere rol voor het succes van een organisatie. Vanuit mijn ervaring laat ik graag zien hoe je als organisatie met M-Files je informatie en documenten op een intelligente manier kunt beheren.

De M-Files online experience rideOntdek in vogelvlucht alle functionaliteiten
Ik laat u zien hoe u al uw informatie, documenten en data intelligent beheert met M-FilesEn welke mogelijkheden de unieke metadata-aanpak van M-Files biedtU ontdekt dynamische weergaves: geef data, documenten en informatie weer zoals dat u pastHoe documenten, data en informatie bij elkaar komen - zonder ze te verplaatsenHoe u overal kunt werken dankzij M-Files op mobiel of tabletU ontdekt hoe u voorkomt dat documenten en data onnodig worden gedupliceerdZonder internetverbinding toch toegang hebt tot uw documenten, data en informatieHoe u eenvoudig processen rondom documenten kunt automatiserenEn tot wel 80% sneller en accurater documenten en informatie vindtHoe Artificial Intelligence binnen M-Files uw organisatie efficiënter maaktLeer van use-cases uit de praktijkKrijg direct antwoord: de demo is live en ik beantwoord vragen
Bekroond tot visionair

Tweede jaar oprij door Gartner bekroond als visionair.

Snelst groeiend ter wereld

900% groei in drie jaar.

Beste van de wereld

Beste DMS ter wereld volgens Toptentreviews.

7.000 organisaties

Ruim 7.000 overheden en bedrijven gebruiken M-Files.

Leader in Forrester Wave

In de jaarlijkse Forrester Wave is M-Files bekroond tot Leader.

450.000 gebruikers

Bijna een half miljoen tevreden gebruikers.

Back To Top