Overslaan naar inhoud
Eindeloze mogelijkheden.

M-Files API

Maak het mogelijk.

M-Files bevat een ActiveX/COM API. Ondersteunde talen zijn VB.NET, C#, Visual Basic, VBScript en C++. Daarnaast bevat M-Files de M-Files Web Service API die programmatische toegang tot M-Files mogelijk maakt via een REST-achtige interface.

De API biedt enorme flexibiliteit voor het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen die naadloos integreren met de M-Files omgeving. Ontwikkelaars kunnen hiermee specifieke functionaliteiten creëren en M-Files koppelen aan andere bedrijfssystemen, wat leidt tot een gestroomlijnde informatieflow en verbeterde samenwerking.

Een belangrijk voordeel van de M-Files API is de mogelijkheid om informatiebeheerprocessen te automatiseren, wat tijdsbesparingen en een reductie van menselijke fouten oplevert. Daarnaast faciliteert het de integratie met andere systemen, waardoor datasilo’s worden voorkomen en de operationele efficiëntie wordt verhoogd.

Veiligheid staat centraal in het ontwerp van de M-Files API, met moderne authenticatie- en autorisatiemechanismen die de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens waarborgen. Dit maakt de API een waardevolle tool voor bedrijven die streven naar een geoptimaliseerd informatiebeheer en een veilige, geautomatiseerde werkomgeving.

Nederlandse partner.

De mogelijkheden van de M-Files API zijn eindeloos, maar vergen wel het een en ander aan kennis. Wil je als organisatie snel stappen zetten? Maak dan gebruik van bestaande kennis.

M-Files partner GeONE uit Utrecht is specialist in de ontwikkeling van de M-Files API. Deze M-Files partner van het jaar heeft eerder zeer complexe API’s ontwikkeld voor onder andere ARAG, BDO en Heijmans.

Beheer documenten & informatie als nooit tevoren.

Test alle functies
Zonder betaalgegevens
Stopt automatisch
Terug naar boven