skip to Main Content

Document management systeem met intelligentie

Steeds meer organisaties hebben behoefte aan een document management systeem. Een document management systeem is een centrale plek voor de opslag en verwerking van documenten en vaak met functionaliteiten rondom die documenten. Alle functionaliteiten van een document management systeem vind u terug in M-Files. M-Files neemt document management echter mee naar een geheel nieuw niveau.

Locatie onafhankelijk

Waar uw informatie of documenten ook staan, M-Files brengt alles bij elkaar in één interface.

Metadata-gedreven

Beheer documenten op basis van metadata, vind documenten op basis van wat het is.

Intelligent

Tag en classificeer documenten automatisch met Artificial Intelligence.

Nooit eerder vonden medewerkers documenten zo snel

Dankzij de unieke metadata-aanpak in het M-Files document management systeem vinden medewerkers documenten op basis van wat iets is, in plaats van de locatie waar het document staat opgeslagen. Deze aanpak biedt ongelimiteerde mogelijkheden in het beheer, weergave en toegang rondom documenten.

Bekijk video

Dit document management systeem creëert ingang naar alle documenten

Met M-Files document management hebben organisaties één ingang tot alle documenten in de organisatie, ongeacht waar ze zich bevinden. U kunt documenten uit bijna elk denkbaar systeem of locatie koppelen, openen, bewerken en synchroniseren. En dan op elk apparaat, elk scherm, zelfs zonder internetverbinding.

Bekijk video

Een document management systeem met kunstmatige intelligentie

Dankzij de krachtige AI mogelijkheden van M-Files boeken organisaties grote tijdswinst. Zo biedt M-Files de mogelijkheid om documenten automatisch te herkennen en zodanig op te slaan. M-Files gaat zelfs zo ver dat het documenten automatisch van tags voorziet op basis van de inhoud.

Document management systeem op alle schermen, alle apparaten

Met M-Files heeft u toegang tot documenten vanaf elk scherm en vanaf elk apparaat. Er zijn mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows Phone.

Download M-Files
M-Files maakt het beheren, vinden en volgen van informatie eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger. Wereldwijd snelst groeiende DMS.

Bekroond als visionair

Onafhankelijke marktanalyse Gartner

Jaarlijks analyseert Gartner onafhankelijk de ontwikkeling in de markt en presenteert dit in hun Magic Quadrant. Download Gartners Magic Quadrant voor Content Services Platforms om volledig op de hoogte te zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij de opmars

Meer dan 500.000 blije gebruikers
Meer dan 8.000 bedrijven en overheden
Bekroond door Gartner en Forrester
Ontdek M-Files met uw eigen ogenBeheer documenten en informatie met intelligentie, vandaag nog.
Veilige en snelle download
O.a. deze organisaties gingen u al voor
Back To Top