skip to Main Content

Document management systeem met intelligentie

Steeds meer organisaties hebben behoefte aan een document management systeem. Een document management systeem is een centrale plek voor de opslag en verwerking van documenten en vaak met functionaliteiten rondom die documenten. Alle functionaliteiten van een document management systeem vind u terug in M-Files. M-Files neemt document management echter mee naar een geheel nieuw niveau.

Locatie onafhankelijk

Waar uw informatie of documenten ook staan, M-Files brengt alles bij elkaar in één interface.

Metadata-gedreven

Beheer documenten op basis van metadata, vind documenten op basis van wat het is.

Intelligent

Tag en classificeer documenten automatisch met Artificial Intelligence.

Nooit eerder vonden medewerkers documenten zo snel

Dankzij de unieke metadata-aanpak in het M-Files document management systeem vinden medewerkers documenten op basis van wat iets is, in plaats van de locatie waar het document staat opgeslagen. Deze aanpak biedt ongelimiteerde mogelijkheden in het beheer, weergave en toegang rondom documenten.

Bekijk video

Dit document management systeem creëert ingang naar alle documenten

Met M-Files document management hebben organisaties één ingang tot alle documenten in de organisatie, ongeacht waar ze zich bevinden. U kunt documenten uit bijna elk denkbaar systeem of locatie koppelen, openen, bewerken en synchroniseren. En dan op elk apparaat, elk scherm, zelfs zonder internetverbinding.

Bekijk video

Een document management systeem met kunstmatige intelligentie

Dankzij de krachtige AI mogelijkheden van M-Files boeken organisaties grote tijdswinst. Zo biedt M-Files de mogelijkheid om documenten automatisch te herkennen en zodanig op te slaan. M-Files gaat zelfs zo ver dat het documenten automatisch van tags voorziet op basis van de inhoud.

Document management systeem op alle schermen, alle apparaten

Met M-Files heeft u toegang tot documenten vanaf elk scherm en vanaf elk apparaat. Er zijn mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows Phone.

Download M-Files

Bekroond als visionair

Onafhankelijke marktanalyse Gartner

Jaarlijks analyseert Gartner onafhankelijk de ontwikkeling in de markt en presenteert dit in hun Magic Quadrant. Download Gartners Magic Quadrant voor Content Services Platforms om volledig op de hoogte te zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij de opmars

Meer dan 500.000 blije gebruikers
Meer dan 8.000 bedrijven en overheden
Bekroond door Gartner en Forrester
Ontdek M-Files met uw eigen ogenBeheer documenten en informatie met intelligentie, vandaag nog.
Veilige en snelle download
O.a. deze organisaties gingen u al voor

Om onze digitaliseringsambities te realiseren zochten we niet naar een oplossing, maar naar een platform dat open is en makkelijk integreert. Veel software specialiseert zich, maar M-Files is daadwerkelijk een centraal platform waarop we eenvoudig bestaande applicaties en verschillende afdelingen met hun eigen kenmerkende werkwijze kunnen aansluiten.

Dennis Krukkert
De Jong & Laan
Rating: 5

Dankzij M-Files beheren en benutten we op een intelligente manier onze informatie. We waren op zoek naar een platform waarmee we een compleet dossier konden vormen met informatie uit verschillende bronnen en in verschillende formaten. Bovendien bezit M-Files een aantal unieke Artificial Intelligence-mogelijkheden waar we gebruik van maken. Allemaal functionaliteiten die onze dienstverlening weer een niveau omhoog brengen.

Marnix Weusten
BDO belastingadvies
Rating: 5

Met M-Files stappen we af van een locatie gebaseerde benadering met mappen en schijven en richten we ons volledig op het creëren van context rondom content. Via metadata geven we eigenschappen mee aan documenten; zo koppelen we documenten aan bijvoorbeeld een dossier, verloopdatum, locatie of een eigenaar. Dat geeft ons vervolgens weer extra mogelijkheden in het creëren van overzichten, het beheren van permissies en het automatiseren van documentprocessen. 

Lloyd Tan
RAI Amsterdam
Rating: 5

Met M-Files realiseren we een plek waar alle data, documenten en informatie samenkomen, van inzicht in klantdata tot aan bijbehorende processen, maar dus ook alle gerelateerde content. Met het platform creëren we de one-stop-shop voor alle klantinformatie en -processen, met een 360-graden beeld van de klant als resultaat. De gebruiksvriendelijkheid, metadatamogelijkheden en slimme functionaliteiten maken van M-Files een rechtvaardige keuze, voor onze medewerkers én onze klanten.

Marjolein Smeets
ARAG
Rating: 5

Door de uitstekende beveiliging van M-Files en de fijnmazige autorisaties kunnen klanten vertrouwen op de bescherming van hun gevoelige gegevens. Speerpunten van M-Files zijn het voorkomen van gedupliceerde documenten, het stroomlijnen van workflows, geavanceerd permissiemanagement en het Google-achtig vinden van informatie. M-Files kenmerkt zich door grote flexibiliteit en is eenvoudig aanpasbaar aan veranderende omstandigheden en behoeften.

Sigurd Felix
CROP accountants
Rating: 5

We zochten een platform dat niet in beton gegoten is, maar juist meebeweegt en zich aan kan passen aan de vraag van morgen. M-Files biedt die flexibiliteit zowel qua functionaliteiten als op het gebied van schaalbaarheid. M-Files past zich aan onze werkwijze aan en niet andersom en is bovendien enorm gebruiksvriendelijk.

Leo de Cort
Heijmans
Rating: 5

Ik heb nu in M-Files een documentoverzicht van ‘Alle projecten waar ik projectleider van ben’, compleet op mijn individuele rol afgestemd. Bovendien zoek ik op klantnaam en toont M-Files alle projecten, documenten en informatie van die klant. Net een soort informatie-Barbapapa, ik bedenk een overzicht of weergave die ik wil hebben en M-Files toont het.

Bas Koopmanschap
Den Hollander bouwadvies
Rating: 5

M-Files slaat documenten op op basis van ‘wat’ het is en koppelt daarmee diverse zaken aan elkaar. Aan een dossier, een afdeling of bijvoorbeeld een taak. Een document past bij ons tegelijkertijd in verschillende dossiers, dat is voor M-Files geen probleem. Functioneel zijn de mogelijkheden ongelimiteerd en dat met een enorm gebruikersgemak.

Yde Bleeker
Lucas Onderwijs
Rating: 5
Back To Top